Hétfőtől újra Trónok harca az HBO-n!

Április 7-én érkezik a Trónok harca legújabb, negyedik évadának első epizódja az HBO-ra. A világ egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb részeit itthon már az amerikai premier másnapján megnézhetik a rajongók: az HBO GO-n hétfő reggeltől, az HBO-n pedig hétfő este 22.00 órától láthatóak a sorozat legújabb epizódjai.

tronokValamivel több mint egy évet kellett várni a rajongóknak a Trónok harca legújabb évadára, mely a negyedik a sorban. A George R.R. Martin A tűz és jég dala című nagy ívű regényciklusából készített, világsikert arató sorozatának negyedik évadában folytatódik a harc a Vastrónért, mely a hét királyság feletti teljes uralmat jelenti. A Vörös Násszal a harcnak nincs vége, az új évadban Lannisteréknek új fenyegetéssel kell szembenéznie. Havas Jon visszatér a Fekete Várba, Daenerys a sárkányaival és a seregével Me! ereen meghódítását tűzi ki következő céljául, hogy tovább gyarapítsa seregét, Joffrey és kedvese, Margaery az esküvőjükre készülnek, a Stark gyerekek tovább folytatják útjukat segítőikkel, míg Stannis Baratheon Északra indul megmaradt seregével, hogy a Fény Ura nevében szembeszálljon a Másokkal.

Az első rész Amerikában április 6-án, míg itthon már másnap, a világpremierrel egyidőben, április 7-én lesz látható. Aki nem bírja kivárni az este tíz órás kezdést, az már pár órával az amerikai premier után, hétfő reggel megnézheti a soron következő epizódot az HBO online videótárában, az HBO GO! -n.

A Trónok harca legújabb, negyedik évada április 7-étől, hétfőnként látható az HBO-n és az HBO GO-n. Az HBO GO országosan kizárólag a  Telekom kínálatában megtalálható HBO csomagok részeként érhető el.