Helló srácok! – divattippek kánikulára

2014-ben hódítanak a színek, és nemcsak a csajok ruhatárában.  Bár a legtöbben úgy gondolják, a férfiaknak könnyebb dolguk van az öltözködés terén, az erősebb nem képviselőinek is meggyűlik időnként a gondjuk azzal, hogy a kánikulában mit is viseljenek. A MOM Park stylistjai szerint ideje végre bátornak lenni, elszakadni a megszokott daraboktól és bevállalni az egyedit és merészet.

 

Farmering és részletek

Örök klasszikus darab, amely nem hiányozhat egy pasi gardróbjából sem. A farmering egyből feldobja a megszokott nadrág-póló kombinációt, ráadásul szinte nincs is olyan, akinek ne állna jól. Ne félj a különleges daraboktól: dobd fel hétköznapi szettedet egy merész, mintás cipővel, napszemüveggel vagy baseballsapkával.

 

Laza elegancia kánikulában

Merj végre elszakadni a sötét zakóktól és egyszínű nyakkendőktől. Ha kénytelen vagy a legmelegebb napokon is elegánsan munkába menni, színesítsd a szettedet egy élénk nadrággal és egy mintás nyakkendővel. Nemcsak a te, de a kollégáid napját is feldobja majd az öltözeted.

 

„Esküvő para” férfiszemmel

A „Mit vegyek fel?” kérdés esküvőszezonban nemcsak a csajok fejében visszhangzik, hiszen ma már a pasiknak is bőven van miből válogatni. Figyelj arra, hogy ne ess túlzásba, de vállalj be bátran egy mintás inget, színben hozzá illő nadrággal, és ne feledkezz meg a zakóról, hiszen ez a darab az elegancia elengedhetetlen kelléke. A csokornyakkendő pedig újra fénykorát éli, így ha igazán menő szettet szeretnél, nagyapáink kedvencét se felejtsd el.

 

Színesítsd a lépteidet is!

Már nem csak a fekete és a barna jöhet szóba, ha cipőkről van szó. Vállalj be egy élénk mokaszint vagy tornacipőt, de figyelj arra, hogy ne menj át papagájba. Az ízlésesen merész összeállításokban garantáltan felkészülhetsz az elismerő pillantásokra.

Ahhoz, hogy idén nyáron igazán stílusos légy, csak egy kis bátorság kell. Fogadd meg a MOM Park stylistjainak tanácsait: viselj színeket és dobd fel a mindennapokat öltözékeddel.