Hazugságon kapták Pharrell Williams felfedezettjét

A botrányos celeb blogger, Perez Hilton kedvenc énekese Cris Cab a napsütötte Floridából jött és vált hirtelen az amerikai és magyar zenerajongók új favoritjává. A leghallgatottabb rádió slágerlistáján egyre feljebb tör az Eurovíziós Fesztivál válogatójának egyik felfedezettje, a szemtelenül fiatal Bogi is. A Class40 egyik legnagyobb meglepetése azonban Sam Smith, aki arról énekel, hogy mindent szívből kell csinálni.

Cris Cab 15 évesen kezdte a zenei karrierjét, és nem kisebb sztár fedezte fel a fiatal srác tehetségét, mint Pharrell Williams, a Happy előadója. Az Oscaron is éneklő Pharrell ráadásul nemrég közreműködött Cris legújabb slágerén a Liar Liar című dalon, amely a feltörekvő sztárnak meghozta a nemzetközi sikert. A felvétel és a Class40-en újoncként mutatkozott be ezen a héten, rögtön a 31. helyen. A Liar Liar videoklipjében Cris egy rejtélyes nőhöz énekel, míg a fekete-fehér képsorokon a valóság egészen egyedi módon ferdül el – akár csak a hazugságokban.

Bogit az Eurovíziós Fesztivál hazai válogató show-jában, A Dalban fedezte fel magának a közönség és a szakma. A szemtelenül fiatal győri énekesnő We All című számával hamar a magyar rádióhallgatók kedvence lett, a színpadon mezítláb éneklő Bogit gyorsan megszerette a közönség. A Class40-en ezen a héten már 12. helyen áll a We All, amely hamarosan akár az első tízbe is bekerülhet.

Sam Smith a Money On My Mindban arról énekel, hogy bármit csináljon az ember, csak szívvel-lélekkel érdemes belevágni. Míg a videoklipben élvhajhász férfiak kergetik a nagy összegeket és Fortunát Las Vegasban, addig a brit előadó az utcákat járja és az élet értelmét kutatja. A Class40-en a dal már a 8. helyen áll, és egyre feljebb tör hazánk mérvadó slágerlistáján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*