Hazai pályán

2016. szeptember 3-án a gyáli sportpálya forró hangulatú, lelkes elöljárókkal, sportolókkal telt meg.  A város vezetése felelős elkötelezettséget vállalt a városban lakók egészségének megőrzéséért, a  sport iránti igény kielégítéséért. A gyáli székhelyű Amdala.hu hírportált Dóka Attila főszerkesztő képviselte.

Fotó: Dóka Attila

Az Európa-bajnok Gyáli Tűzmadarak Mazsorett Csoport átütő, pörgős előadásával izzították a tömeg a jó hangulatra, ezt követően került sor az ünnepi beszédekre.

Az MLSZ pályázat keretében, Gyál Város Önkormányzat vezetése és a képviselő-testület támogatásával megépült futballpályát felavatta: Pápai Mihály polgármester, Erős József alpolgármester, Dunai Antal olimpiai bajnok magyar labdarúgó, valamint Vargyas Csaba, az Inter- VM Trans Kft. ügyvezetője, a Tao-támogatók képviseletében.

Az ünnepélyes átadást követően, a Lurkó FC U7-U14, a BKSE U7-U14, valamint a Parlamenti Sportegyesület és Gyál város csapata a pályát azonnal birtokba is vette.

Az eseményen részt vett Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Rozgonyi Erik címzetes főjegyző, Gyimesi István nyugalmazott polgármester, városunk díszpolgára, Kovalik Józsefné városunk díszpolgára is.