Haverok, buli, Bon-Bon

Tizennégy Bon-Bon-sláger hallható abban az új musicalben, amit a Jókai utcai befogadószínházban, a Hatszín Teátrumban láthatunk decembertől Koós Réka, Szolnoki Péter, Baronits Gábor és Szabó Máté főszereplésével.

sdr

A darabot a Bon-Bon szövegírója, Duba Gábor írta, a rendező pedig az eddig főleg vidéki játszóhelyeken sikert-sikerre halmozó HadArt Színház vezetője, Háda János, aki művészbarátaiból álló kis társulatával ebben az évadban a főváros meghódítására indul. A hetedik születésnapját ünneplő csapat négy új bemutatója és a repertoárjukon szereplő előadások is láthatóak lesznek a Hatszínben, szokásukhoz híven jeltolmáccsal. A Haverok, buli, Bon-Bon – Szeretni belendülésig premierje 2018. december 8-án lesz, amikor felcsendülnek majd a legismertebb Bon-Bon számok: Szabad a gazdag, Valami Amerika, Köszönöm, hogy vagy nekem, Pia Olimpia, Ki ez a nő?, Nem vagyok James és természetesen a Haverok, buli, szamba. További szereplők: Zakariás Éva, Andrádi Zsanett, Laurinyecz Réka, Balázs Andrea, Végh Judit, Ekanem Bálint Emota, Csórics Balázs, Suhajda Dániel, Gieler Csaba, Bordás Mihály és Háda Bernadett.

A nyolcadik szezonját kezdő HadArt Színház élen jár az infokommunikációs akadálymentesítésben: Magyarországon egyedülállóan minden darabját jeltolmáccsal állítja színpadra. A „Jármika Jövőkép” Gyermek Alapítvány által fenntartott, 100 százalékban önerőből és magántőkéből finanszírozott magánszínház munkáját az elmúlt években a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatta. A HadArt tagjainak vállalt küldetése – legyen szó siket kisgyerekekről vagy hátrányos helyzetű településeken élőkről -, hogy minél szélesebb rétegeknek elvigyék a színházat az egész országban.

 

Horváth Gábor Miklós