Hatalmas megtiszteltetés: nemzetközi gyermek zsűriben a magyarok

Első helyezett lett a 10 éves Diána

A Grúziában megrendezésre került Prince and Princess of the World gyermekszépségversenyen Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid is a zsűriből figyelték a versenyzőket. Magyar induló is volt a mezőnyben.

2016-ban Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid megnyerték a Prince and Princess of the World világversenyt Grúziában. Grand Prix Supreme díjat kaptak, amely a legnagyobb elérhető elismerés, ezzel járt az a lehetőség is, hogy idén ők ketten is benne lehettek a gyermekszépségverseny zsűrijében. Ezzel 25 ország versenyzőit pontozhatták, köztük Thaiföld, Bulgária, Oroszország, Mongólia, Fehéroroszország és Lettország indulóit.

A Batumiban megrendezett világversenyen a 11 éves Tamás és a 14 éves Benjámin mellett egy másik magyar gyermek is ott volt. A 10 éves, dombóvári Tóth Diána Annára a Kids Model Hungary által figyeltek fel a szervezők. A harmadik osztályos Diána a Best Princess of the Europe Winner címet nyerte, óriási sikert aratott és a táncos szereplésével a talent különdíjat is megszerezte.

Tóth Diána Anna ráadásul nem csak szép, hanem okos is: kitűnő tanuló, rendszeresen részt vesz levelezős versenyeken, furulyázik, marimbán játszik, valamint öt éve versenyszerűen úszik is a Dombóvári Úszó Egyesület színeiben.

“Grúziában nagyon sok pozitív élményben részesültünk. Büszkék vagyunk Diánára az első helyezés miatt, valamint Tamásra és Benjáminra is. A világversenyen számos újabb meghívást kaptunk, lassan mindenütt elismerik a kis kids modellek munkásságát” – mondta Lili Kovács, a Kids Model Management Agency Hungary vezetője.

Lili Kovács hozzátette: folyamatosan keresik az új magyar tehetségeket. Legközelebb 2017 Legszebb Hercegét és Hercegnőjét választják meg 3 és 18 év közötti jelentkezők közül. A gyermek szépség, modell és tehetségkutató verseny fődíja egy teljesen költségmentes világversenyre való kiútázás a szerencsés nyertesnek és egy kísérőnek.