Harsányi Levente prózában mondta el Ganxsta Zoleenak

Harsányi Levente, A Dal 2016 műsorvezetője különleges ajándékkal lepte meg Ganxsta Zoleet az 50. szülinapi koncertjén. Több ezres közönség előtt Levi prózában szavalta el barátjának saját szerzeményét.

 

Ganxsta Döglégy Zoli január 7-én töltötte be az 50. életévét, amit egy hatalmas szülinapi koncerttel ünnepelt meg a rajongóival. A koncerten több magyar híresség is előadott saját stílusában egy-egy közkedvelt Ganxta számot, Harsányi Levente pedig saját szerzeményével lepte meg a szülinapost és a közönséget.

 

„Hozzá vagyok szokva a szerepléshez, de nem számítottam arra, hogy ekkora sikere lesz a Zoleenak írt Dalomnak. A szerzeményemnek az utolsó versszakait már el sem tudtam mondani, mert a közönség óriási tombolásba kezdett! A nagy sikeren felbuzdulva azon gondolkodunk, hogy ki is adjuk ezt a Dalt. ” – nyilatkozta Harsányi Levente a meglepetése kapcsán.

Harsányi Levente A Dal egyik zsűritagját, Pierrot kérte fel a Dalának a megzenésítésére, így remélhetőleg hamarosan mindenki meghallgathatja a különleges költeményt.