Három az egyben: új dallal robbant a We Are Rockstars

Legújabb slágergyanús dalát három verzióban jelenteti meg a We Are Rockstars. A magyar electrorock zenekar a Let Me Feel The Beat című szerzeményét „három az egyben” típusú online kislemezen adja ki, amelyen rögtön két átdolgozás is helyet kap.

Dallamos indie-rock dallal robbant újra a We Are Rockstars. A fiúk az elektronikus hangzás után visszakanyarodtak a hagyományosabb rock and roll életérzéshez, így született meg a Let Me Feel The Beat című szám zenéje. Ebben az esetben azonban a szöveg hamarabb megvolt, és sokáig egyáltalán nem tűnt úgy, hogy ebből bármi lesz.

„A turnébuszban mondogattuk és dudorásztuk azt a mondatot, hogy „let me feel the beat”, vagyis „hadd érezzem az ütemet”. Ez annyira végtelenül elcsépelt és közhelyes, hogy álmunkban sem gondoltunk arra, hogy ebből egyszer dal születik. Poénnak indult, de aztán szépen-lassan mégis beakadt ez az egy sor, és elkezdtünk komolyan foglalkozni vele. Némi ironikus éllel végül így született meg a Let Me Feel The Beat című új szerzeményünk, amellyel visszatértünk a rockosabb hangzáshoz” – mondta Ligeti György, a We Are Rockstars énekese.

A zenekar új dala egy „három az egyben” típusú online kislemezen jelenik meg a Music Fashion Kiadó gondozásában. Az eredeti dal mellett ugyanis rögtön két átdolgozással rukkol elő a We Are Rockstars. Az egyik egy szimfonikus verzió, a másik pedig egy Ezerló Remix. Az új dal premierje a Petőfi Rádióban volt, az online kislemez pedig elérhető az ismert weboldalakon, az iTunes, a Googleplay, a Spotify, a korlatlanzene.hu és a dalok.hu rendszerében. A zenekar a tervek szerint mostantól kislemezen jelenteti meg a dalait, és az összes új szerzemény később kerül nagylemezre.