Harmadjára szervezik meg a magyar plasztikai-esztétikai piac csúcstalálkozóját

2022-ben immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Plasztika Esztétika Infónap & Expót, azok számára, akik jó döntést szeretnének hozni testüket és szépségüket érintő beavatkozással, kezeléssel kapcsolatban. Egy nap azoknak, akik nyitottak az újdonságokra, valós, független tájékoztatást szeretnének kapni orvosoktól és a legújabb trendekről. Izgalmas előadások, különleges kiállítók és exkluzív ajándékok várják az érdeklődőket az idei évben is, impozáns környezetben, a Várkert Bazárban, október 1-jén!

A III. Plasztika Esztétika Infónap & Expót immáron harmadik alkalommal  rendezi meg a Plasztika Esztétika, független döntéstámogató portál: független helyszínen, több mint 70 orvossal, szakemberrel találkozhatnak a vendégek személyesen, akik hivatásuknak tekintik, hogy megtalálják számukra a legmegfelelőbb beavatkozást, kezelést, és azt magas minőségben elvégezzék. Fesztelen beszélgetésre nyílik lehetőség, megismerhetjük őket, beülhetünk az előadásaikra.

– Exkluzív környezetben, a budai vár lábánál, a Várkert Bazárban, dunai panorámával több mint 1500 m²-en 30 standot látogathatnak meg az érdeklődők. Találkozhatnak sebészekkel, bőrgyógyászokkal,  gyártókkal és az adott terület specialistáival, kötetlen hangulatban tölthetnek egy egész napot a plasztikai világ jeles hazai képviselőivel. Meghallgathatják a csak erre a napra készített, közérthető előadásaikat. Nálunk nincs kínos kérdés vagy megoldhatatlan probléma. Mindannyian ugyanazokkal a gondokkal küzdünk. Akár beavatkozás előtt állnak, akár csak informálódnának a vendégek, a rendezvény segítségükre lesz. Betekintést nyerhetnek a plasztika-esztétika világába, rengeteg időt és pénzt spórolhatnak meg, hiszen nem kell egyenként elmenniük konzultációkra. Egyedi ajánlatokat kapnak a szakemberektől, és átfogó képet az általuk tervezett kezelés vagy beavatkozás lehetőségeiről – mondta Hajma Mónika, a rendezvény főszervezője, a Plasztika Esztétika weboldal alapítója.

Több mint 30 kiállító 2022 újdonságaival

Maximum 1000 fő limitált számú látogató

Több mint 5 millió Ft értékben nyeremények 

Több mint 20 témában előadás

 

További információ, teljes program és jegyvásárlás: https://www.plasztikaexpo.hu/