Harc a ponkokért, a dobogóért!

FIA Közép-Európai Zóna Autocross Bajnokság (CEZ), Osztrák, Magyar, Horvát bajnoki futamán, amit Magyarországon Nyirádon rendeznek meg, indul Kis Ádám a Mitsubishi Colt EVO-val.

 

Kis Ádám Levianus Motorsport Mitsubishi Colt EVO

Kis Ádám Levianus Motorsport Mitsubishi Colt EVO

A Magyar Bajnokságban jelenleg Leopold Popp-al pontegyenlőséggel, holtversenyben a második helyen áll Ádám, így nem kis harc várható a pontokért és az év végi dobogó fokaiért Poppal és a többi kategóriatárssal. A Zóna bajnokságot Leopold Popp már megnyerte, de Ádám harcban van a dobogós helyek egyikéért.

 

Ádám a tavaly október elején megrendezett Zóna futamon Nyirádon indult, de akkor egy borulás véget vetett annak a versenyének és a szezonjának is, ezt szeretné idén elkerülni. Az idén több Autocross Európa bajnoki és Zóna futamon is indult. Humpolecpen harmadik, majd Rupában első helyet szerezte meg a Zóna bajnokságban.

 

Az autó Maggiorai Autocross EB után át lett nézve, karosszériázva is lett, mert ott nem keveset kapott a futamokban, így mondhatni az autó és a pilóta rajtra kész! Reményeink szerint egy összeszedett versenyzést várhatunk Ádámtól és az autó is probléma mentesen fog működni.

 

Szurkoljunk közösen Ádámnak a hétvégén!

 

– Hajósi Miklós- www.hajoka.hu