Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor

SzirotaJenniferSzirota Jennifer, aki 2010-ben mutatkozott be az X-Faktor című műsorban, 2012-ben a Csillag Születik döntőjébe jutott, a mai napig leginkább Magdi néninek hálás (dr Bánhidiné Maróti Magdolna) aki még a tehetségkutatók előtt énektanárként kiképezte az életre. “Neki köszönhetem igazából azt, hogy most itt tartok.”

A fiatal lány édesapja is zenész, a Nelson együttes énekese. “Igyekeztem mindig szem előtt tartani Édesapám és a szüleim szavait, és ez a jövőben sem lesz másképp.”

Jennifer ma Zeffer Andrással dolgozik együtt, aki gyermekkori példaképe is: “Nekem ez egy hatalmas dolog, és lehetőség, hogy 21 éves koromra elértem azt a szintet, hogy most vele készítjük a saját dalokat.”

Lengyelországba is elvitték az Úgy szeress című új dal angol változatát, a Carpathia dalfesztiválra, ahol a szerzemény bekerült a legjobb 13 dal közé. Összesítésben az ötödik helyezést érték el, és a legjobb dalért járó díjat is elhozták. “A helyszínen még kaptam két meghívást: egy októberi Litvániai fesztiválra, valamint jövő év februárjában rendeznek Oroszországban is egy hasonló fesztivált, ahova szintén meghívást kaptam. Úgyhogy most az októberi fesztiválra készülünk egy új dallal.”