Hajdúszoboszlón a TV2 Mokka

A  Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága és a  Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. együttműködésének köszönhetően ezen a héten  (június 17-21. között) Hajdúszoboszlóról jelentkezik a TV2 Mokka című reggeli  adása. A kitelepülés kiváló lehetőséget biztosít a világhírű fürdőváros számára  a belföldi érdeklődés, a vendégforgalom fokozására. A megjelenés hatékonyságát,  reklámértékét tovább növelheti a műsor időzítése az iskolai szünet első  napjaira, valamint a várható kánikula is.

A reggeli műsort Tatár Csilla, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat,  és Vujity Tvrtko vezeti. A műsorvezetők teljes beleéléssel fedezik fel a helyi látványosságokat, ma reggel Tvrtko a Hortobágyról jelentkezett, magára öltötte a hortobágyi pásztor viseletét, mely a “fehír” és a “felső” ruházatból áll, melyhez a föveg és a lábbeli tartozik. Madarat gyűrűzött, egyszer mindent ki kell próbálni.

Tegnap Tatár Csilla Hajdúszoboszlón súlyfürdőzött, súllyal a bokáján, nyakig vízben készítette az interjút, miközben csigolyái rendeződtek a helyére.

reggeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*