H-MOTO Team a Pannóniaringen és a Hockenheimringen

Nincs megállás a gyorsasági motoros csapat életében, a H-MOTO Team különítménye ezúttal osztódik, míg Csányi Gergő a Triumph Challenge következő állomásán, Hockenheimben igyekszik minél jobban szerepelni, addig Györfi Alen az Alpok-Adria sorozat Pannonia-ringen rendezendő futamán állna dobogóra.

 

„Nagyon várom a hockenheimi versenyhétvégét, hamarosan pályára gurulunk, aminek igazán örülök! Mint a sorozat majd minden helyszíne, így Hockenheim is ismeretlen számomra. Sok-sok onboard felvételt nézek, ami nem adja át például a pálya lejtését, de legalább az íveket hellyel-közzel megismerem. Az előző pályán sem rendelkeztem semmilyen tapasztalattal, mégis elég hamar meg tudtam szokni az aszfaltcsíkot, és felvettem a ritmust a többiekkel! Most már nagyjából ismerem a mezőnyt, így azt is tudom, mire, kikre kell odafigyelnem. Nagyon sok munka vár ránk, de őszintén remélem, dobogóra állhatok. Annyit ígérhetek, rajtam semmi nem fog múlni!” – mesélte el Gergő a verseny előtt.

 

 

Györfi Alen ezalatt Ostfyasszonyfán, a Pannonia-ringen húzza majd a gázt, reményei szerint normál, száraz körülmények között.

 

 

„Nem tartozik a kedvenc pályáim közé a Pannonia-ring, ugyanakkor elég jól ismerem. Remélem az időjárás ezúttal kíméletesebb lesz velünk, mint Szlovákiában, bár az előrejelzés nem ezt mutatja. Száraz időt kívánnék magunknak a versenyre, de ha esőben kell menni, akkor az a feladvány, amit ha tetszik, ha nem, meg kell oldani! Egyébként ez utóbbi alaposan felkavarhatja az erősorrendet, a valós viszonyokat, tulajdonképpen bármi megtörténhet – szóval nem egy életbiztosítás a csapadék. A technika rendben van, én szintén, így az eredményt illetőleg a dobogó a cél – ott is minél előrébb szeretnék végezni, ez nem titok!

Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft

Szerző: Tóth Krisztián Márk