H-Moto: Bitter Sándor az év visszatérője, Sárkány Dezső, Rizmayer Gábor és Győrfi Alen is a díjazottak között

 Szombaton, a budapesti Bara Hotelben rendezték a magyar gyorsasági-motoros szakág 2013-as év végi díjátadó estjét. A H-Moto Team több szempontból is érintett volt a rendezvényen, hiszen egyrészt a csapat négy versenyzőjét is serleggel jutalmazta a szövetség idei eredményeiért, másrészt ez volt a nagy létszámú csapat évzáró partija is egyben.

Újra egy helyen gyűlt össze a H-Moto Team apraja-nagyja, össze is kellett tolni néhány asztalt, hogy mindenki elférjen! Kelemen Krisztián csapatfőnök és a versenyzők: Győrfi Alen, Kis Viktória, Nagy Győző, Németh Balázs, Rizmayer Gábor és Sárkány Dezső mellett a csapat szerelői és munkatársai, továbbá a pilóták kedvesei is ott voltak a helyszínen, hogy együtt ünnepeljék meg ezt a sikeres 2013-as versenyszezont.

Mindenki több csomaggal ment haza, mint amennyivel érkezett, hiszen Kelemen Krisztián csapatfőnök mindenkinek megköszönte idei egész éves munkáját néhány kedves ajándéktárggyal, amihez a csapat támogatói is hozzájárultak. Többen kupákkal is gazdagodtak, hiszen Sárkány Dezső a Superbike bajnoki címért, míg Rizmayer Gábor és Győrfi Alen a Superbike, illetve a Superstock év végi 3. helyéért járó serleget vehette át. A tombolán is szerencsés volt a csapat, és a jó hangulat is garantált volt, csak úgy záporoztak a zrikák és a vicces beszólások.

Bitter Sándor, hazánk elsőszámú utcai motorversenyzője sajnos egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az eseményen, de távollétében is egy nagyon értékes különdíjjal jutalmazták: a szövetség ugyanis őt választotta meg az év visszatérőjének.

Bitter Sándor, az év visszatérője
„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szövetség engem választott az év visszatérőjének, és jó érzés, hogy felfigyeltek az idén elvégzett munkámra és nem mentek el mellette szó nélkül, ezt köszönöm. Rengeteget edzettem idén, hogy visszanyerjem a versenysúlyomat, majd pedig Makaóban törött lábbal kellett helytállnom, úgyhogy küzdelmes év volt, de örülök, hogy a végére minden ilyen jól alakult. (Kelemen) Krisztiántól már kaptam is egy fotót a kupámról; nagyon szép, köszönöm szépen még egyszer! Sajnálom, hogy nem tudtam személyesen részt venni a rendezvényen, de a jövő évi brit csapatommal, a Quattro Planttal kellett egyeztetnem néhány részletet, és csak most értem haza Manchesterből. Remélem, mindenki jól érezte magát a díjkiosztón, és most mindenki feltöltődve készül 2014-re.”

Sárkány Dezső, Superbike, 1. hely
„Egy nagyon sikeres évet zártunk le a szombati díjkiosztóval, hiszen idén sikerült megnyernem a magyar bajnokságot a Superbike kategóriában. Most már a kupát is kézhez kaptam, amit kellően megünnepeltünk a csapattal és a barátaimmal. Most az ünneplésnek volt az ideje, de hamarosan elkezdjük a felkészülést 2014-re, hiszen jövőre megpróbáljuk megvédeni a bajnoki címet.”

Rizmayer Gábor, Superbike, 3. hely
„Jó rendezvény, jól éreztük magunkat. Méltó módon le lett zárva ez az év is, készülünk a következőre. Örülök, hogy (Sárkány) Dezső lett a bajnok.”

Győrfi Alen, Superstock 1000, 3. hely
„A hangulat jó volt, igazi díjkiosztó hangulat, elszórakoztattuk egymást. Jó dolog, hogy legalább így év végén egyszer mindig összejön a banda, és tudunk egy jót beszélgetni egymással. Idén csak egy futamon indultam a magyar bajnokságban, a Hungaroringen, ahol nyertem, ezért picit fura érzés volt kimenni az emelvényre, amikor szólítottak, de persze örülök, hogy 3. lettem a bajnokságban. A rózsaszín 40-es megint szerencsét hozott a tombolán, utolsóként húzták ki, de kihúzták! Még az első vb-futamomon adták nekem ezt a rajtszámot, és azóta ezzel versenyzek, illetve ez lett a szerencseszámom is. Most is szerencsét hozott! Nemcsak a 3. helyem miatt volt picit furcsa ez a mostani díjátadó, de azért is, mert a Superstock 1000 díjátadásán sajnos csak ketten lehettünk ott, mivel a bajnok, Rosivall Ágoston sajnos már nincs közöttünk. Rendes srác volt, jóban voltunk, habár kevésszer találkoztunk, hiszen másfelé sodort minket az élet. Jó volt rá is méltó módon emlékezni ezen a rendezvényen.”

Kelemen Krisztián, csapatfőnök
„Ez volt a H-Moto Team utolsó közös rendezvénye a 2013-as évben, tehát ezennel hivatalosan is lezártuk ezt az évet. Nagyon jó hangban telt ez az este, úgy gondolom, hogy mindenki jól érezte magát az asztaltársaságunkban. A támogatóink jóvoltából néhány ajándékkal is tudtunk kedveskedni a versenyzőinknek és a csapattagoknak, és jó volt újra így együtt látni mindenkit. (Sárkány) Dezső, Rizi (Rizmayer Gábor) és (Győrfi) Alen is átvette a bajnoki helyezéséért járó serleget, (Bitter) Sanyit pedig az év visszatérője címmel tüntették ki, aminek nagyon örülök. Az utóbbi időben neki kevés szerencséje volt, de biztos vagyok benne, hogy a makaói 19. helye és ez a mostani elismerés megerősíti abban, hogy visszatalált a helyes útra. Köszönjük támogatóinknak, hogy mindenben mellettünk állnak, és köszönöm a versenyzőimnek az egész éves helytállást. 2013-at ezzel tehát lezártuk, készülünk 2014-re. Boldog karácsony és kellemes ünnepeket mindenkinek!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*