Gyomorbavágó évadkezdést ígér A férjem védelmében

Október 15-én, az amerikai premierrel szinte párhuzamosan elstartol A férjem védelmében új, immáron hatodik évada! A Universal Channel sikersorozatának középpontjában ezúttal is Alicia Florrick viszontagságos magánéletét és karrierjét követhetik nyomon a magyar rajongók: a hatalmi harcok és a szerelmi szálak tovább bonyolódnak.

 

A Golden Globe-díjas sorozat onnan folytatja a történetet, ahol az ötödik évad végén abbamaradt. Diane a visszavonulás gondolatával kacérkodik: otthagyná saját cégét és betársulna a Florrick Argoshoz, de mindent jegelni kell, hisz az egyik meghatározó karaktert letartóztatják. A férjem védelmében persze nem áll meg itt: a díjnyertes színésznő, Julianna Marguiles által alakított chicagói ügyvédnő karrierje ezúttal a politika felé veszi az irányt. Hogy sikerül-e Alicia Florricknak a botrányos családi hátterét maga mögött hagyva idáig felkapaszkodnia, az a legújabb évadból kiderül.

A kritikusok által sokat dicsért sorozat, a briliáns forgatókönyv, az életszerű történetek, karakterek és lüktető tempóban érkező események, továbbá a zseniális vendégszereplők (Michael J. Fox) teszik egyedivé A férjem védelmében sikersorozatot, amelytől rendre padlót fognak a rajongók.

Julianna Marguiles az Emmy gálán a következőt nyilatkozta a vörös szőnyegen:  „Aliciára bőven ráférne már, hogy a hatodik évad közepén valami igazán pozitív szerelmi kalandba keveredjen. Vagy csak ne legyen végre Peterrel. Mert egyszerűen nem működik a kapcsolatuk, bár a politikai vetületét nézve románcuknak az az igazság, hogy mindkettőjüknek szüksége van a másikra. Többek között ezért is lesz érdekes ez az évad, mert ezen az összeérhetetlen kettősségen lesz a hangsúly” – mondta a színésznő.

Hogy hogyan alakul Alicia szakmai karrierje, vagy az egyre bonyolultabb szerelmi szálak milyen izgalmakat tartogatnak, arra A férjem védelmében legújabb epizódjai választ adnak.

A férjem védelmében – 6. évad első része október 15-én csak a Universal Channel műsorán!