Gyermek szépségek: Először indul ikerpár világversenyen

Dóra és Hanna az első magyar ikerpár, akik nemzetközi gyermekszépségversenyen indulnak. Felfedezőjük szerint nagy eséllyel végeznek majd dobogós helyen, de főleg reklámszerződések miatt profitálhatnak a versenyből.

Nem szokatlan, hogy magyar gyerekek indulnak nemzetközi gyermekszépségversenyeken, arra azonban eddig még nem volt példa, hogy egy hazai ikerpár is megméresse magát külföldön. Dóra és Hanna karácsonykor lesznek 6 évesek, egypetéjű ikrek, és az augusztus végén megrendezésre kerülő Little King & Queen World nevű gyermekszépségversenyen mutatkoznak be Bulgáriában.

“Nem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk. Úgy kezdődött, hogy feltöltöttem róluk egy képet a Facebookra, ami megtetszett Bartalovics Ildikónak. Lehetőséget látott a lányokban, elhívott minket egy portfólió fotózásra, amit nagyon élveztek, majd egy magyar versenyen is indultunk. Sosem erőltettem nekik a versenyzést, imádják ezt az egészet a pózolástól a szép ruhákig. Már minden nap kérdezik, hogy mikor indulunk a világversenyre, nagyon várják, reméljük szép eredménnyel térünk haza” – mondta a büszke anyuka, Eszter.

“Több mint 10 éve foglalkozom gyermekszépségversenyekkel, nagyon jó látni, hogy egyre több gyerek jelentkezik, és ilyen szép eredményeket érnek el. Magyar ikrek még sosem indultak világversenyen, és más országokból is nagyon ritka ilyesmi, ami nagy lehetőség. Sok cég ilyen versenyeken ajánl megbízásokat forgatásokhoz, fotózásokhoz a gyerekeknek, a szép ikrekre pedig mindig nagy szükség van, könnyen előfordulhat, hogy kifejezetten jövedelmező lesz nekik a szereplés” – árulta el a Little Miss Hungary versenyigazgatója, Bartalovics Ildikó.