Gyerekek uralkodtak a 103.9 Sláger FM stúdiójában

Gyerekek vették át az irányítást a 103.9 Sláger FM stúdiójában, a Sláger Reggelben, ugyanis Vágó Piros és Abaházi Csaba vendége volt Kertész Sándor és 6 kislánya.

slager-fm-6-gyerek-1

Az apuka egyedül neveli a lányokat, Adélt (2), Lucát (3), Karolinát (7), Gabriellát (8), Virágot (9) és Enikőt (11), mert édesanyjuk meghalt, amikor hetedik egyetlen fiú gyerekükkel terhes volt.

A stúdióban rövid időn belül eluralkodott a káosz. Enikő felült a székre Csaba helyére és átvette a pult irányítását, a kicsik egymás kezéből vették ki a mikrofont, miközben Karolina megállás nélkül karácsonyi dalokat énekelt.

A családfővel még Mikuláskor készült egy beszélgetés, annak apropóján, hogy milyen, amikor egy apuka egyedül neveli a gyermekeit.  Akkor összefogtak a hallgatók és a Sláger FM munkatársaival közösen két napos budapesti programot szerveztek, amelynek lezárásaként az ünnepre hangolódás jegyében a Diótörő előadást nézhette meg a család. Kis Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó felajánlott egy buszt, amivel a család eljutott Budapestre és közlekedett a városban. Az akció mellé állt a Fővárosi Állat- és Növénykert, egy hotel, több étterem és rengeteg hallgató, akik ruhákat és játékokat gyűjtöttek, hogy szebb legyen a család karácsonya.

“Megható volt látni, hogy mennyire örültek a lányok a programoknak és jó érzés tudni, hogy a hallgatóink ilyen gyorsan segítettek” – mondta Vágó Piros.

“Nagyon szépen köszönjük mindenkinek ezt a csodálatos pár napot, ez az élmény örökké megmarad, és sosem felejtjük el” – tette hozzá könnyes szemmel az édesapa.