Gundel Takács Gáborral tér vissza az Áll az alku

– Független televíziósként a vetélkedő műsor lesz az első munkája-

Egyetlen egy műsorra vonatkozóan megállapodást kötött a TV2 Csoport és a NuMuvee produkciós iroda. A szerződés értelmében az Áll az alku című műsort, amely ismét képernyőre kerül a TV2-n, a továbbra is csatorna-független műsorvezetőként dolgozó Gundel Takács Gáborral láthatja a közönség.

A bejelentéssel egyidőben a népszerű műsorvezetőt képviselő NuMuvee több televíziós csatornával folytat párhuzamos egyeztetéseket olyan formátumokról, melyek Gundel Takács Gábor vezetésével kerülhetnek műsorra. Gundel Takács tehát továbbra sem köteleződik el egyetlen társasághoz sem, ám hazánk egyik legtapasztaltabb televíziósaként örömmel vállal el saját értékrendjének megfelelő és a nézők számára szórakoztató produkciókat.

– Műsorvezetőként a nézőkhöz és egyes produkciókhoz kötődöm, az Áll az alku pedig fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet.  Élveztem a formátumból adódó izgalmas műsorvezetői feladatot, nem mellesleg pedig öröm volt megélni, ahogy a nézők ragaszkodtak a műsorhoz és a személyemhez, de úgy éreztem, idő előtt került le a képernyőről. Számos más televíziós tervem mellett azért vállaltam el a felkérést, mert szeretném, hogy a nézőkkel együtt a korábbi szériákhoz hasonló élményeket éljünk át – mondta Gundel Takács Gábor.