Gratulálunk Fekete Tamásnak!

Salgótarjánban az időközi önkormányzati választáson a kormányváltó pártok bebizonyították, hogy a többség kormányváltást akar, összefogással bárhol el lehet kergetni a Fideszt, a friss salgótarjáni eredmény tanúsága szerint egy olyan, korábban nem balra szavazó választókerületben is, ahol a Fidesz 2010-ben még 50 százalékot kapott. A siker azért is örömteli, mert a győztes, a 27 éves Fekete Tamás a politikusok új generációjához tartozik, személye jól szimbolizálja a megújulásban rejlő erőt.

 A vasárnapi választáson kiderült, az embereket nem lehet becsapni, pontosan ismerik a valóságot. A 2010-es választási eredményt megfordító most vasárnapi voksolás azt mutatja, hogy a választók látják, mit tett a Fidesz négy év alatt az országgal, hogyan semmizte ki az emberek többségét azért, hogy a haveroknak, fideszes oligarcháknak és maffiacsaládoknak jutassa az ország javait.

Ezért fog Orbán Viktor az országgyűlési választáson is vereséget szenvedni, ezért fog győzni árpilis 6-án az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP közös listája, a kormányváltó erő.

 

MSZP

Együtt

DK

PM

MLP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*