Görög Zita újra a TV2-n

Visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita. A modell műsorvezető minden szombaton a Trendmánia című műsorban kalauzolja el az nézőket a divat és a stílus világába.

Decembertől újra a TV2 képernyőjén látható Görög Zita, aki ezentúl szombat délelőttönként a Trendmánia című tematikus műsor műsorvezetője lesz. Legyen szó a legújabb frizuradivatról, bőrápolásról, divat trendekről, Görög Zita jól tudja, mitől leszünk minden nap újra és újra frissek és naprakészek. Sokszor egy apró trükk bevetése elég, hogy egy igazi nő kiemelkedjen tömegből. A Trendmániában megtalálják a megoldásokat: a legújabb trendeket, legdivatosabb ruhákat, legfrissebb színeket, legjobb helyeket és arcokat.
A Trendmánia a hétköznapokra is ad ötleteket, kicsit sem súrolva a sznobizmus határait, odafigyelve arra, hogy mindenki számára elérhető legyen, ettől függetlenül persze az újdonságokról is szót ejtünk, tesszük mindezt viccesen és lazán. – mondja Görög Zita.
A műsor azonban nem csak a divatmániások kapnak hasznos tippeket, de azoknak is érdemes figyelemmel követni a műsort, akik odafigyelnek az egészségük megőrzésére, a helyes táplálkozásra és a testi-lelki harmóniára.

Trendmánia – december 5-től minden szombaton a TV2-n!