Gigantikus bulival köszönti 2014-et a PeCsa

Egy teljesen új típusú, Magyarországon még nem látott rendezvénnyel köszönti az új évet a legendás szórakozóhely! A Petőfi Csarnokban jégkorszakot megidéző látványvilág, lézershow, UV testfestésű lányok gondoskodnak a fergeteges hangulatról – a bulira jegyek már kaphatók.

 

Felbolydul a PeCsa! Szilveszter éjjelén ismert DJ-k, káprázatos látványelemek biztosítják az fergeteges hangulatot a Városliget legendássá vált szórakozóhelyén. A bulizók jégkorszakot megidéző látványvilágban, kék és fehér kristályok, jéghegyek és jégcsapok között hangolódhatnak, majd pontban éjfélkor minden elsötétül. A színpadon UV testfestésű táncosok tűnnek fel, a közönség pedig immár új díszletekkel és látványelemekkel körülvéve bulizhatja át magát 2014-be. A lézereken és CO2-ágyúkon túl egy robot is beveti magát a tömegbe, tovább szaporítva a futurisztikus showelemeket és az extázist.

 

Persze a pompás díszletek mit sem érnek zene nélkül, amiért olyan nívós DJ-k felelnek, mint Sterbinszky, Andro, Chris Lawyer, Muzzaik, Bricklake és Nikola.

 

A felejthetetlen élményt a Petőfi Csarnok biztosítja, jegyek már 2490 forinttól kaphatók.

 

Időpont: 2013. december 31.

Helyszín: Petőfi Csarnok (1146 Budapest, Városliget Zichy Mihály út 14.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*