George Clooney mellett Matt Damon is feltűnik a Nespresso új kampányába​n

A Nespresso a Google-lel közösen elindította saját YouTube csatornáját. A vállalat ezzel egy egyedi és új márka platformot hozott létre, ráadásul mindezt George Clooney és Matt Damon közreműködésével.

www.youtube.com/user/nespresso

“Ez az együttműködés nem csak egy TV kampányról szól” mondta Jean-Marc Duvoisin, a Nestlé Nespresso S.A. CEO-ja.  “Ez egy hatalmas előrelépés a márkastratégiánkban, amely lehetőséget ad a kávéimádóknak, hogy egy különleges utazásra induljanak, ahol felfedezhetik a Nespresso világát egy innovatív digitális felületen keresztül. Itt mindenki szabadon élheti meg a saját Nespresso élményét.”

A TV reklám életre kel a digitális világban, ahol a nézők különböző filmrészletekben láthatják Clooney-tt akció közben, például az újonnan alapított Nespresso Sustainability Advisory Board tagjaként. Sok más mellett ez a soha nem látott anyag is elérhető Clooney-ról az újonnan indult Nespresso csatornán (https://www.youtube.com/user/nespresso): láthatjuk, ahogy éppen megvitatja a Nespresso fenntarthatósági kezdeményezéseit. Az új csatorna egy tisztább, kellemesebb élményt nyújt a Nespresso Club tagjai, a YouTube felhasználók és az online nézők számára.

Matt Brittin, a Google Northern Europe alelnöke és a Nestlével való együttműködés világszintű felelőse elmondta: “A Nespresso az első és egyben úttörő partnerünk a Brand Partner Programunkban, amelyben a márkák úgy gondolkodnak és működnek, mint a tartalomkészítők, hogy maximálisan kihasználják a YouTube csatornájuk nyújtotta lehetőségeket. A Nespresso egy globális márka, amit óriási fogyasztói szeretet övez. Ezt tartjuk észben a következő generációs márkázott tartalom elkészítésekor. Maradjanak velünk, hogy megtapasztalják a nagyszerű dolgokat, amik a közeljövőben fognak történni”

A nézők elégedetten konstatálhatják, hogy a már régóta a Nespresso márka nagyköveteként ismert George Clooney-hoz most első alkalommal csatlakozik a humoros tévéjelenetekben az Oscar-díjas forgatókönyvíró, színész és barát, Matt Damon. Ő így kommentálta a közös munkát: “Szeretem a terméket, én is Nespressot iszom, és George Clooney-t is nagyon kedvelem.”

Az új filmben – melyet a díjnyertes rendező, Grant Heslov jegyez -, tanúi lehetünk, ahogy egy vonzó hölgy visszautasítja George Clooney-t, hogy zavartalanul élvezhesse a pillanatot, amit egy csésze Nespresso elfogyasztása okoz. Ez az a momentum, ami jól ábrázolja, hogy a Nespresso kávé élvezete egy személyes kényeztető élmény, amit nem hagyunk elrontani, vagy megzavarni, és amiben soha nem akarunk kompromisszumot kötni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*