Gazdag vendégek a császári luxusvonaton

Ausztriában  május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, és ebből az  alkalomból bevett szokás, hogy az édesanyákat egy meglepetés-utazásra invitálják  gyermekeik.

Osztrák luxusvonat

Osztrák luxusvonat

Az idei különleges napra, különleges magyarországi ajánlattal  rukkolt elő az osztrák Majestic Imperator vasúttársaság (www.imperialtrain.com),  amely Ferenc József császár és Erzsébet császárné 1891-ben készült udvari  szalonvonatának újjáélesztett változatával Gödöllőre látogat a  Királyi Kastélyba. A luxus nosztalgiaút értékesítésének ausztriai promócióját a  Magyar Turizmus Zrt. is segítette kommunikációs csatornáin keresztül, ugyanis a  különleges akció jó lehetőség a prémium szegmens megszólítására, és  Magyarországra csábítására.

Az MT Zrt. bécsi képviselete  szerint az eddig elsősorban incentive utazási attrakcióként elkönyvelt luxusszolgáltatást a hazai partnerek bevonásával a jelenleginél  intenzívebben lehetne piacra vinni szabadidős csomagok formájában, és nemcsak  egynapos programként. Az érdekelt felek egymásra találása érdekében az MT Zrt.  az elmúlt években több fórumot is teremtett. Egy ilyen különleges  ajánlattal Ausztria időben és pénzben is bővelkedő szegmensét lehetne  elérni, amelynek tagjai a kultúra, a magas gasztronómia és a különleges  vásárlási lehetőségek iránt is nyitottak. A luxusvonat utasait Tony Mörwald,  Relais & Châteaux Grand Chef kulináris ínyencségei kényeztetik. A  nosztalgiaút sikerét jól mutatja, hogy az MT Zrt. ausztriai közösségi  médiaoldalán a kapcsolódó bejegyzés egy hét alatt több 23 000 látogatót vonzott.

osztrak luxusvonat2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*