Gasztronómusok és ínyencek! Jegyezzétek meg ezt a nevet: Széll Tamás!

A 34 éves séf lett idén az európai szakácsművészet legtekintélyesebb versenyének, a Bocuse d’Or európai döntőjének győztese. Szerdán, Budapesten, a lelkes szurkolók ezreinek szeme láttára, Széll Tamás tehetsége és kreativitása győzedelmeskedett 19 versenytársa fölött. Tamásnak sikerült a legnevesebb európai szakácsokból álló zsűrit is elkápráztatnia ételkülönlegességeivel: a faszénen grillezett fiatal szarvas combja erdei gombákkal füstölt mangalica szalonnával, és enyhén sózott kecsege  és langusztinó savanyított medvehagyma terméssel és barna vajjal, melyek receptje egészen az utolsó pillanatig féltve őrzött titok maradt.

11 európai versenyző vívta ki a jogot, hogy a 2017. január 24-25-én, Lyonban rendezendő Bocuse d’Or világdöntőn összemérhesse a tehetségét a többi kontinensről érkező kihívóval.

unspecifiedSHNTQMAJ