Ganxsta Zolee nem vonul kolostorba

Nagy volt a tét, de mindenki megnyugodhat, Ganxsta Zolee végül megúszta. A szókimondó rapper ugyanis a tavalyi hokimeccs után azt a felelőtlen kijelentés tette, ha a revans másodszorra sem sikerül, kolostorba vonul. A jégkorong-rajongó hírességek idén is vegyes csapatokban mérték össze erejüket a sportág nagyjaival, akikhez ezúttal a SportKlub két műsorvezetője, Világi Péter és Hetthéssy Zoltán is csatlakozott.

Ganxsta Zolee, Kiki, Harsányi Leviés a Neotonos Végvári Ádám – két „újonccal” kiegészülve – egy barátságos mérkőzés erejéig idén is hokiütőt ragadott. Megérte újra korcsolyát éleztetni, ugyanis a finnek kedvenc vodkájának rangadóján ezúttal olyan dolog történt, ami két évig váratott magára. A Kartel fenegyereke végre igazán büszke lehet, hiszen csapata győzelmet aratott.

„Végre bejött a papírforma, egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy nyertünk” – kezdte diadalittasan Ganxsta. – „Nagyon jó volt a csapat, a profik közül Tokaji Viktorral és Holéczy Rogerrel kerültem össze. Annyira boldog vagyok, hogy most legalább három napig fixen nem térek magamhoz, és az sem mellékes, hogy a kolostortól is megmenekültem. De nem túl sportszerű, hogy csak magunkat fényezem, ha az lenne a kérdés, hogy ki volt a mezőny legjobb játékosa, akkor a válaszom egyértelműen az ellenfél csapatban játszó Harsányi Levi barátom” – folytatta némi cinizmussal a hangjában Zolee. –  „Azok a csodálatos cselek, a korongátvételek, a gólok… ja, azok nem voltak! Elvégre nem lehet mindenki akkora gólkirály mint én: a 17-ből 7-et én lőttem.”

Harsányi Levente idén nem a góloknak örült, őt inkább az tette boldoggá, hogy épségben hagyta el a pályát.

Régen nem voltam már jégen, és eléggé kivagyok, hogy így elbénáztam, de ha azt vesszük már az is nagy öröm, hogy nem sérültem meg” –kezdte a beszámolót Levi.– „Ezeken a mérkőzéseken mindig az a legjobb, hogy együtt játszhatunk a válogatottal, akik ilyenkor visszalépnek a mi szintünkre, és ez parádés gesztus tőlük. Szerintem ők is jól érezték magukat, bár igaz, idén nem jött össze az eddigi stratégia, hogy egyfajta pattintó felületként üzemelek a pályán. Az elmúlt két évben ugyanis úgy működtünk, hogy rám lőtték a korongot, ami visszapattant – így „lövettek velem gólt”. Na, ez idén egyszer sem jött össze. De semmi pánik, van egy újabb évem rá, hogy kigyakoroljam a trükköt” – tette hozzá viccelődve Harsányi.

 

Ahogy a Finlandia csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.