Ganxsta leckézteti Harsányit

Kisebb felfordulást okozott a díszletek mögött Harsányi Levente a Legenda című műsor felvételén, amikor a dalok felvétele közben a félretolt dobfelszerelés közelébe került. Ganxsta Zolee – a Sex Action és a Kartell frontembere, előbbi dobosa, utóbbi énekese és egyben Levente barátja – állítja: nem tudta, hogy Leventét érdekli a dobolás, de ha komolyan gondolja, ad neki egy-két órát.

 

Harsányi Levente

Harsányi Levente

–          Mindig is ki akartam próbálni magam a dobok mögött – nevette el a dolgot Harsányi Levente. – Nem gondoltam, hogy behallatszik a felvételbe. Éppen az R-GO dalok feldolgozását vettük fel, Bereczki Zoli énekelt a színpadon és annyira adta magát a dolog, hogy önkéntelenül elkezdtem dobolni. Ganxsta Zolee barátom, aki egyben remek dobos is, nem nagyon tudja, hogy ilyen álmokat dédelgetek, nem is tudom, miért nem mondtam még el neki eddig. A Back II Black zenekar fellépésekor viszont már előfordult, hogy a beállásnál nem volt ott Glatz Gábor, a dobosuk és én ültem be helyette a próbára. Az volt a legvadabb, hogy a közönségnek nem tűnt fel, hogy egy fakezű dobolt – nevetett Harsányi. – Gyerekként harmonikáztam, biztos vagyok benne, hogy emiatt van érzékem a dobhoz is. Mindenesetre ha a vájtfülűek péntek este azt hallják, hogy kicsit erőteljesebb a dobolás a zenék alatt, akkor az én vagyok!

–          Hogy a fenébe ne engedném a dobszerkóm mögé? – kérdezte Ganxsta Zolee. – Levi eddig soha nem mondta, hogy érdekli a dobolás, ez most nagyon meglepett, de ha valóban komolyan gondolja, akkor hadd szóljon – mondta Ganxsta Zolee, aki a Budapest Parkban lévő holnap esti koncertjén is beül a dobok mögé. – Szívesen megtanítom őt dobolni, legalább adok egy szakmát a kezébe – fűzte hozzá nevetve Ganxsta Zolee.

Fotók: MTVA/Nagy Zoltán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*