Funkyzenével tért vissza a Daft Punk

Énekesi karrierbe fogott Ruby Rose modell és már első szerzeménye feltartóztathatatlanul közelít a Class FM dobogója felé. Az aranyhangú Zséda szerte az országban koncertezik, miközben új albuma sikert sikerre halmoz. Az elektronikus zene francia robot-duója, a Daft Punk pedig újra színre lépett és funky stílusban folytatják pályafutásukat.

 Bűnös élvezetről szól Ruby Rose és Gary Go slágere. Az ausztrál modell, DJ és műsorvezető Ruby számára az énekes karrier első lépését jelenti a dal, társa, a vokalista és dalszövegíró Gary pedig már Lady Gagával is dolgozott együtt. Ruby és Gary közös munkájának eredménye a Guilty Pleasure, amely ezen a héten a Class FM listájának egészen a hatodik helyéig jutott.

 Miközben Zsédenyi Adrienn új kislemeze megállíthatatlanul tör a leghallgatottabb rádió toplistájának élére, az énekesnő országjáró turnéra indult. A számos várost érintő koncertkörút során nemcsak saját dalok, hanem Zséda kedvencei is felcsendülnek – saját előadásában. Természetesen az új album is terítékre kerül, amelynek legújabb slágere a Dance a Class40 kilencedik helyén szerepel.

 Visszatért a Daft Punk és az amerikai Pharrell Williams-szel együttműködve ostromolja világszerte a zenei listákat. Az új felvétel a francia duótól eddig kevésbé megszokott funky-diszkó vonalon mozog, de a jól ismert Daft Punk-os robothangzás azért előkerül. A Get Lucky a harminckettedik helyen debütált hazánk mérvadó slágerlistáján.

(Fotó:http://i174.photobucket.com/albums/w102/toyablogger28/Lady-Gaga-Judas-Music-Video-Stills-lady-gaga)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*