Friss részekkel és akciódús kalandokkal jönnek a Nickelodeon sztárjai

Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek! Amellett hogy újra előbukkannak a sötét sikátorokból, hogy felvegyék a küzdelmet a város ellenségeivel, megtartják kedvenc szokásukat is: két akció között ugyanúgy majszolgatják a pizzájukat. Donatello és barátai október 11-től új epizódokban láthatóak a Nickelodeon műsorán. A folytatás pedig még az eddigieknél is ütősebb lesz.

Újra itt vannak a Tini Nindzsa Teknőcök: vadonatúj epizódokkal folytatódnak a kalandok hazánk legkedveltebb gyerekcsatornájának műsorán. Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raffaello már több mint 30 éve szórakoztatják a Nickelodeon nézőit, a képregényfigurák először menő sorozatszereplőkké váltak, napjainkra pedig már több mozifilmben is debütáltak. Leonardo az, aki tudja, merre kell futni, ha épp ég a ház, Donatello kifundálja a leggyorsabb kiutat, Michelangelo pedig űzi-hajtja a többieket, míg Raphaello az egójával küszködik.

A hősies és életvidám teknőc csapat gyorsan belopta magát a fiatal tévénézők szívébe és évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. A mutáns teknőcök – akik  a világ legmenőbb nindzsái is egyben –  New York csatornáiban élnek, innen indulnak megvívni az ellenséggel folytatott izgalmas csatáikat. Hajlandóak szembeszállni akárkivel, ha a világ megmentéséről van szó, és pihenés gyanánt felfalnak néhány dobozzal kedvenc ételükből, a pizzából.

A Tini Nindzsa Teknőcök frissen debütáló epizódjaiban Leonardo és barátai minden eddiginél izgalmasabb harcokba keverednek. És hogy mire számíthatunk az új részekben? Váratlan kihívásokra, izgalomra és sok-sok humorra. Casey Jones például nehéz helyzetbe kerül, amikor úgy gondolja, egymaga is képes elbánni az alvilággal, és megjelenik egy új mutáns: Muckman is, aki uralomra tör. Zúzó pedig furcsa kísérleteket végez, amitől végképp a feje tetejére áll minden…

A teknősök hamarosan soha nem látott ellenségekkel néznek farkasszemet – a  Tini Nindzsa Teknőcök friss epizódjai lélegzetelállító és vicces kalandokkal szórakoztatják a nézőket. A pizza-imádó teknőcök rajongói Magyarországon először a Nickelodeonon láthatják a több mint harminc éve óriási sikerrel futó televíziós sorozat vadonatúj epizódjait.

 

Akciódús kalandok és az eddigieknél is több izgalom – Tini Nindzsa Teknőcök új epizódok minden vasárnap a Nickelodeon műsorán, premier október 11-én 18:00-tól!