Folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet nagyszabású fővárosi ételosztása

A segélyszervezet szeretetvendégségén az 1000 adag étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat

Kedden elkezdődött az Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos fővárosi adventi-karácsonyi melegétel-osztása. Öt napon át, naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.  A szombatig tartó segélyakció mai ételosztását a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. támogatja. Az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei mellett az ételosztásban részt vesz Schmitt Pálné Makray Katalin, Hampel Katalin (divattervező) és barátaik. A szeretetvendégség menüje székelykáposzta tejföllel + sütemény, valamint kenyér, tea, szaloncukor és gyümölcs lesz.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!