Földön, vízen, levegőben!

Önfeledt autózást szeretett volna Juhász Racing versenyzőpárosa a 23. Mikulás Ralin. Nézzük, meg hogy miként sikerült nekik.

 _HM75319b

Csabit a pilótát kérdezem:

Mennyire sikerült a nézőknek autóznotok? – Remélem, hogy tetszett nekik a produkciónk. Próbáltunk látványosan autózni, számunkra most nem az eredmény volt fontos.

 

Számotokra egy új technikát, egy Skoda R5-öt próbáltatok ki. Miként sikerült belakni azt, volt-e kalandotok vele? –  Nagyon jó autót kaptunk, viszonylag hamar megbarátkoztunk vele. Jól vezethető volt. Az első gyorsaságin mentünk egy biztonsági tempót a nagy ködben, ami szerintem jól is sikerült. Aztán a második szakaszon rákapcsoltunk, ennek következtében fel is borultunk. Teljes mértékben az én hibám, nagyon rövidre vettem egy fékutat, csakhogy a dagonyában felúszott az autó. Lecsúsztunk az útról majd gyök kettővel beborult a kocsi egy tankcsapdába. Szerencsére a nézők visszaborították az autót, olyan szakértelemmel, hogy az állam leesett, és így folytathattuk a versenyt. A csapat nagyon profin rendbe rakta az autót a szervizben, és szinte tökéletes kocsival folytathattuk a versenyt. Csak hátsó szárny nem volt náluk, így azt nem tudták pótolni. De ezután már tényleg csak biztonságos tempóban akartam közlekedni, ennyi kár már elég volt aznapra.

 _8108457

Öt gyors várt rátok két különböző szakaszon. Volt saras-vizes, ugratós rész is bennük. Melyik gyors és miért tetszett nektek jobban? – Nekem a Kislőtér tetszik, de ezt az aszfaltos részt a végén én ki tudnám hagyni. Az számomra élvezhetetlen.

Lassan itt az év vége, jó pár Magyar és külföldi verseny van mögöttetek. Legközelebb hol is láthatunk bennetek idén vagy jövőre? – Decemberben Kiskunlacháza, FRT Kupa. Aztán jön a pihenés!

 1S0A8833a

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –