Fokozd tovább az élményt, a lényegre összpontosítva: íme az új MINI Lifestyle Kollekció

A 2016-os Párizsi Autószalonon a MINI exkluzív betekintést enged a látogatóknak a MINI Lifestyle Kollekció 2016-2018 ruházati cikkei, táskái és rendhagyó kiegészítői közé, amelyek majd csak november elején érkeznek meg a kiválasztott márkakereskedések polcaira.

A kollekció több mint félszáz termékből álló palettáján a ruházati cikkek, a táskák és a bőröndök mellett ötletes hétköznapi kiegészítők és korábban nem látott újdonságok is szerepelnek, a rendhagyó tárlatot pedig egy gyermekeknek szánt exkluzív kollekció zárja, hogy a MINI legkisebb rajongói két- és négy keréken is átélhessék a vezetés élményét. Az új MINI Lifestyle Kollekció darabjai a tavaly júniusban átfogó megújuláson átesett brit kisautó-gyártó vadonatúj márkaarculatának stílusjegyeit öltötték magukra, a letisztult és időtlen dizájn, a jellegzetes kialakítás és a prémium minőségű anyaghasználat pedig együttesen a MINI tervezőinek szaktudását és a márkaarculat esszenciáját hirdeti, amely messze túlmutat a négykerekű-modellpalettán. Az új kollekció november elején érkezik meg a kijelölt MINI márkakereskedésekbe és a www.shop.mini.com weboldalra.

Ellentétekben bővelkedő dizájn-koncepció

Miközben egytől egyig csak a funkcionalitásra és a lényegre összpontosítanak, az új MINI Lifestyle Kollekció darabjai színültig vannak meglepetésekkel. A félszáznál is több termék középpontjában az egymásnak ellentmondó formák, színek és anyagok állnak, a kollekció egyik legfőbb sajátossága pedig az élénk és konzervatív színek látványos összjátéka. Az türkizes Aqua és a sárga Lemon színek fekete, fehér és szürke árnyalatokkal alkotnak magával ragadó kontrasztot, amely a kollekció táskáit és bőröndjeit ugyancsak hamisítatlan egyéniségekké emeli. A pénztárcáktól kezdve (MINI Wallet), az ötletes kézi táskákon (MINI Shopper) és utazó táskákon keresztül (MINI Duffle Bag, MINI Overnight Bag, MINI Weekender), egészen a keményfedeles bőröndökig (MINI Cabin Trolley), a MINI ügyfelei minden alkalomra megtalálják a számukra tökéletes útitársat.  A vászonbevonat mindeközben gondoskodik róla, hogy a kollekció táskái, bőröndjei, illetve kiegészítői ne csupán erősek és kimagaslóan sokoldalúak, de vízlepergetőek és kosztaszítóak is legyenek.

Ötletes részletek

Masszív kialakításukon felül az új MINI Lifestyle Kollekció darabjai magas szintű funkcionalitással és számos jól átgondolt részlettel büszkélkedhetnek. A kézi- és utazótáskák például a több részből álló belső zsebek intelligens elrendezésével, a keményfedeles bőröndök pedig variálhatóságukkal és elegáns külsejükkel emelkednek ki a többi tétel közül. A kézitáskába (MINI Bag), a málhazsákba (MINI Duffle Bag), az éjszakai táskába (MINI Overnight Bag) és a hétvégi utazótáskába (MINI Weekender) a brit kisautó-gyártó tervezői egy karabinert is bevarrtak, a perceken át tartó kulcscsomó-keresgélés így már a múlté. A kollekció kiegészítői mindeközben további ötletes részleteket kínálnak. A MINI karóra (MINI Watch) csuklószíjai például megannyi variáns szerint felcserélhetőek, a MINI vizespalack (MINI Water Bottle) pedig két különálló, egymásba szerelhető részből áll össze, hogy ezzel is megkönnyítse a töltést és a tisztítást.

Tradicionális MINI embléma, újraértelmezve

A különféle táskák és kiegészítők mellett az új MINI Lifestyle Kollekció számos ruházati cikket is tartogat. Testre szabott pólóival, pulóvereivel és dzsekijeivel az exkluzív tárlat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt ideális választást kínál. Az élénk színek és a konzervatív árnyalatok eredeti kontrasztján túl a ruházati termékeken az új MINI logó, az új márkafelirat és a MINI szárnyas logójából kialakított emblematikus MINI dizájnjegy is feltűnik. A hosszanti él mentén szembefordított két „MINI-szárny” egy újfajta, középen kettéválasztott hatszög alakot formál, amely a MINI Lifestyle Kollekció 2016 – 2018 tételein jelenik meg először. Eme dizájnjegy a pólókon (MINI T-Shirt), a vízlepergető hatású, összehajtható esernyőn (MINI Umbrella Foldable) és az ugyancsak víztaszító anyagból készült, szőtt mintázatú takarón (MINI Blanket) is visszaköszön, hol a MINI embléma és a márkafelirat háttereként, hol pedig önmagában, az eredeti kiegészítő hamisítatlan stílusjegyeként.

Tisztelgés a brit gyökerek előtt

Az új MINI Lifestyle Kollekció egyes darabjaival a brit kisautó-gyártó büszkén hirdeti szigetországi eredetét. A vadonatúj teáskanna (MINI Teapot) és az ehhez készített bögre (MINI Cup) például a britek teázási szokásai előtt tiszteleg, miközben a termoszoknak hála (MINI Travel Flask és MINI Travel Mug) a MINI ügyfelei már utazás közben is kiélvezhetik a teázás minden örömét. A termosz innovatív, csapózáras kialakításának köszönhetően a teaöntés és –újratöltés még soha nem volt ennyire egyszerű. S természetesen mondani sem kell, hogy mindegyik italhordó tökéletesen passzol a MINI négykerekűiben kialakított pohártartókhoz.

Az erőforrások felelős felhasználásáról

A vadonatúj kollekcióval a MINI újfent a megújuló erőforrások alkalmazása és az erőforrások felelős használata iránti elköteleződését erősíti. Az erdők fenntartható felhasználásának biztosítására létrehozott Forest Stewardship Council (FSC) a MINI Lifestyle Kollekció termékeihez használt összes papírt és faanyagot jóváhagyta, a kézzel készült olasz napszemüvegekhez (MINI Sunglasses Aviator és MINI Sunglasses Panto) használt acetát pedig természetes úton, biológiailag lebontható vegyület. A kollekció darabjainál a MINI előszeretettel nyúlt a naturális bőr kiváló alternatívájaként használható, újrahasznosított bőrből készült innovatív LEFA anyaghoz is. A brit kisautó-gyártó ezt alkalmazta a kollekció több anyagból álló, „Material Mix” termékei esetében, így többek között például a hátizsáknál (MINI Backpack) és a laptoptáskánál (MINI Laptop Bag) is.

Kreatív kiegészítők a legkisebbek számára

Az új MINI Lifestyle Kollekció a brit kisautó-gyártó legkisebb rajongóira is gondol. A kreatív kiegészítők között például FSC-által jóváhagyott kartonból kihajtogatható MINI modellek (MINI Car Set) is megtalálhatók, amelyeket a Stabilo fából készült ceruzáival színezhetnek ki a gyermekek, akik a nagyokhoz hasonlóan ezáltal minden téren teljesen egyedivé varázsolhatják kis kedvencüket. A kézműves készletnek hála (MINI Kids Craft Sets) ráadásul autómosót és állatfigurákat is kihajtogathatnak a kartonpapírokból. Mint ilyen, a kollekció azon túl, hogy játékos módon segít fokozni a gyermekek kreativitását, az erőforrások felelős felhasználására is idejekorán megtanítja őket.

A MINI Lifestyle Kollekció 2016-2018 november elején érkezik meg a kijelölt MINI márkakereskedésekbe és a www.shop.mini.com weboldalra.