Finisbe érkezett Michelle Obama kedvenc sorozata

A Nickelodeon megcsinálta! Olyan sorozatot készített a csatorna, amely egyhamar a gyereklelkű felnőttek és természetesen a tinik  kedvencévé nőtte ki magát. A Miranda Cosgrove főszereplésével készült széria egy csapat jóbarát kalandjait követi, akik saját websorozatukat leforgatva válnak a net sztárjaivá! Váratlan kalandok, vicces helyzetek és pár szerethető fiatal: április 15-től utolsó évadával jön az iCarly!

icarly_carly_shay_sam_puckett_nickA legtöbb tini a suliból hazaérve két dolgot tesz. Vagy a könyv fölött, vagy pedig a kis képernyő előtt gubbaszt naphosszat. De nem Carly Shay! A gimibe járó lány és két barátja, Sam és Freddie sokkal érdekesebb módját választották annak, hogy hasznosan töltsék el szabadidejüket. Hőseink saját készítésű sorozata, az iCarly magába foglal mindent, ami miatt korunk tévérajongója leül a képernyők elé: a fiatal, de nagyon is magabiztos Carlyéknak azonban nem csak a hirtelen jött hírnévvel kell megbirkózniuk. Egymást segítve, a feszültséget poénokkal elütve vészelik át a mindennapokat.

Dan Schneider produkciója óriási elismerést váltott ki világszerte, a széria 6 évadot és egy nagyon könnyes, mégis felemelő finálét élt meg. Hazai felmérések szerint pedig nem csak a fiatal lányok, de a magyar srácok is odavannak az iCarlyért.

Április 15-től a magyar Nickelodeon jóvoltából hétfőtől-péntekig, 19:40-es kezdéssel láthatjuk a sorozat utolsó szezonját idehaza is. Olyan nagy durranások várnak még ránk, mint a Jimmy Fallonnal közösen felvett epizód, amelyben Carlyék meg sem állnak a Late Night Show-ban való vendégszereplésig. Persze az eddigiek során sem szűkölködtünk meglepetésekben, hiszen a szitkomban feltűnt többek közt Emma Stone, A csodálatos pókember sztárja, és maga a first lady is.

Jennette McCurdy, az iCarly sokak által kedvelt vadóc szőkesége így nyilatkozott Michelle Obama vendégszerepléséről: „Nagyon izgalmas volt az egész, mert a ’first lady’ korábban is a műsor rajongójának vallotta magát, de soha nem gondoltuk, hogy tényleg szerepelni fog az iCarlyban. Egy napon, amikor valaki a Fehér Házból felhívta az egyik producerünket, a készítők csak nevettek. Később viszont, amikor Michelle besétált a forgatásra, ráfagyott a vigyor mindenki arcára.

Utánozhatatlan tinihumor a Nickelodeonon az iCarly vadiúj részeiben, minden hétköznap 19:40-től!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*