Filmek felnőtteknek gyerekekről

Október 7-én újraindul az OFOE és a Budapest Film Zrt. közös filmklubja. A vetítések havonta egyszer, többnyire a hónap első keddjén 17.30-kor lesznek. (Kivétel a január, ahol az új év miatt a második héten találkozunk.) A helyszín ezúttal is a Kino Cafe mozi (1137 Bp., Szent István krt. 16.).

Az őszi évadban a következő filmeket kínáljuk az érdeklődőknek:

2014. október 7. 17.30         A házban – moderátor: Földes Petra

2014. november 4. 17.30      Fuss, fiú! – moderátor: Schüttler Tamás

2014. december 2.                Lore – moderátor: Vincze Beatrix

2015. január 13.                    Mi vagyunk a legjobbak  –  moderátor: Veszprémi Attila

Most is olyan filmeket válogattunk, melyek a gyermekek, fiatalok (belső) világába segítenek betekinteni, az ő nézőpontjukból mesélnek, a bennük felvetődő kérdésekkel provokálnak.

Újdonság, hogy a filmekhez kapcsolódó beszélgetések nem a moziteremben, hanem a mellette lévő, a célnak inkább megfelelő helyiségben lesznek, és hogy ezeket az adott témában jártas, az OFOE által felkért moderátorok vezetik.

Az egyes filmekről minden alkalommal közlünk előzetes anyagot a honlapunkon és a  Facebookon, az eseményt követően pedig online közreadjuk az aktuális beszélgetés tapasztalatait. Ezzel segíteni szeretnénk azokat az érdeklődőket, akik a vetítésre ugyan nem jutottak el, de tervezik e filmek feldolgozását kollégáikkal, tanítványaikkal, esetleg tanítványaik szüleivel.

A jegyár az idén is 700 Ft, a 4 alkalomra szóló bérlet ára 2000 Ft.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Online jegyvásárlás:  http://kinocafemozi.hu/vasarlas/

Pénztárnyitás az előadás előtt fél órával.