Fergeteges videó a magyar Terminátor esküvőjéről

Múlt pénteken a budapesti Szent István Bazilikában fogadott örök hűséget egymásnak Kollár Steve és Nagy Klaudia. A magyar Terminátorként híressé vált 51 éves világbajnok táncos a lagzin 23 éves feleségével közösen mutatta be újra azt a robot táncot, amit anno már a Schwarzenegger-család is láthatott.
 
Már több ezren látták a YouTube-on azt a videót, amelyen Kollár Steve és Nagy Klaudia esküvői nyitótánca tekinthető meg. A bizarr robotos koreográfiát Arnold Schwarzenegger nagy alakítása, a Terminátor inspirálta. A produkciót Steve korábban bemutathatta Amerikában az Arnold Classic body building versenyen, ahol személyesen Arnold Schwarzenegger is megtapsolta. Sőt, egy alkalommal az egykori kormányzó és filmsztár édesanyjának osztrák születésnapján is fellépett vele az egész Schwarzenegger-család előtt.
A mostani előadás apropója az 51 éves világbajnok táncos esküvője. Kollár Steve és Nagy Klaudia múlt pénteken a budapesti Szent István Bazilikában fogadott örök hűséget egymásnak. Az ifjú ara örömmel állt be partnere mellé a táncparkettre a lagzi elején.
“Életemben először páros produkció lett belőle: Klaudia is beszállt, a csókjával élesztett fel amikor már a földön feküdtem. 51 éves vagyok, de még mindig könnyen megy a spárga, hetente többször edzek, jó kondiban vagyok. A feleségem, Klaudia 23 évvel fiatalabb nálam, de ez egyáltalán nem jelent problémát számunkra, az utcán szinte fel sem tűnik a járókelőknek a korkülönbség” – mondta Kollár Steve.
A Schwarzenegger-hasonmásként is emlegetett magyar Terminátor azt is elárulta, hogy ez az első házassága. A mennyegző után pedig egyből nekiálltak a babaszoba kialakításának is, Klaudia ugyanis várandós, és december elejére várható a „kicsi Sarah Connor”, vagyis Kollár-Nagy Lorabella érkezése.