Felhőtlen gyereknap Kautzky Armandéknál

Pár nap és beköszönt az apróságok nagy napja a gyereknap. Tudja ezt az Újszínház népszerű színész-rendezője, Kautzky Armand is, aki gyermekeivel együtt idén kicsit előbb ünnepelte a gyerekek napját egy különleges szimulátoros élménnyel!

„A gyerekeimmel töltött idő mindig csodálatos! Azonban most egy igazán különleges élményben volt részünk; egy repülőgép-szimulátort próbálhattunk ki. Az igazival teljes mértékben megegyező szimulátor segítségével, a világ különböző pontjait átszelve „utazhattunk” – kezdte lelkesen beszámolóját az élményajándékról a művészúr.

Kautzky Armand rendkívül elfoglalt, hiszen színházi darabjai, szinkron szerepei mellett az Újszínházban rendez is. Ezért az ajándékok kiválasztásánál is fontos szempont számára, hogy amikor csak teheti, együtt töltött idővel lepje meg szeretteit. Gyereknapra ezúttal a NagyNap.hu szakértőinek segítségével egy különleges, Boeing 737-es utasszállító szimulátort választott. Az ötlet igazán jónak bizonyult, hiszen Lucia és a kis Armand egy délután alatt átrepülték az egész világot:

„A helyszínre egy felnőtt és két gyerek érkezett, a “repülést” viszont három gyerek élvezte önfeledten. A délután hamar eltelt, és már alig várjuk, hogy újra “levegőben” lehessünk, óriási élmény volt mind a hármunk számára, melyről sokáig beszélünk még, az biztos!” –mesélte átszellemülten élményét a színész-rendező.