Felfedezték Tunéziát a Miss Balatonos lányok

Nem rég kezdődött el a 2016-os Miss Balaton by Cosmopolitan verseny, ami előtt még néhány napra a Tunéziába utazott Horváth Éva és Magony Szilvi a tavalyi és tavalyelőtti győztessel, Viczián Csillával és Király Lilivel. A csapat együtt fedezte fel a fiatalok által kedvelt pezsgő városokat és a kulturális, történelmi emlékeket a népszerű afrikai országban.

napozas_a_parton

Nyári meleg fogadta a lányokat Tunéziában, akik Sousa-ban a tengerparton töltöttek néhány napot.  A ragyogó napsütésben jutott idő a pihenésre, de bejárták a történelmi és kulturális emlékekben bővelkedő városokat is. Esténként pedig belevetették magukat a pezsgő éjszakai életbe.

„Fantasztikus élmény volt, hogy már áprilisban a tengerparton napozhattunk, nem gondoltuk volna, hogy ennyire meleg van, oda kellett figyelnünk, nehogy megégjünk” – kezdte Viczián Csilla. „Ellátogattunk az El Jem amfiteátrumba is, ami a római világ harmadik legnagyobb műemléke a Colosseum és capuai amfiteátrum után. Lenyűgöző látvány volt. És persze buliban sem volt hiány, a part tele van szórakozóhelyekkel, ahol szuper éjszakai élet van.”

Horváth Éva nem először járt Tunéziában, de az ország sokszínűsége még mindig magával ragadja.

„Ha elutazom, mindig szeretem kipróbálni a helyi specialitásokat, és minél többet magamba szívni egy-egy ország történelméből, kultúrájából. Itt egyszerre lehet a tengerparton pihenni és történelmi emlékeket felfedezni, Monastirban például megnéztük a 8. századi Ribat kolostort és a 9. századból való Nagy Mecsetet is, igazi időutazás volt. Teljesen feltöltődtem” – mesélte Éva.

Horváth Éva, Viczián Csilla, Király Lili és Magony Szilvi hazatérésük után belevették magukat a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny feladataiba, amelyre május 15-ig jelentkezhetnek a 18 és 28 év közötti lányok a www.missbalaton.hu oldalon.