Féktelen lengyelek az VIVA-n

Varso_Shore_VIVAMi jut eszünkbe azonnal, ha modern tévés realityre gondolunk? Természetesen a Jersey Shore. Az amerikai MTV-n rökönyödhettünk meg először a kockahasú, szolibarna, állandóan vedelő izomagyakon és a műmellű cicababákon, akik vetkőztek, verekedtek és káromkodtak – több millió ember szeme láttára. A formátum világszerte óriási népszerűségnek örvend: most a kelet-európai fiatalok is bizonyítják, hog  errefelé is féktelenül buliznak és gátlástalan partik során felforgatják akár az egész várost is. De vajon mennyire bevállalósak a lengyelek? A Varsó Shore-ban kiderül!

Szeptember 15-től minden hétköznap este féktelen lengyelek veszik át az uralmat a VIVA-n, a Varsó Shore-ban ezúttal nyolc kelet-európai fiatal mutatja meg, hogy fel tudják venni a versenyt Snookiékkal. A vadiúj realityben kiderül, hogy tenger és napsütés nélkül is mediterrán hangulatú bulikat csapni, csak néhány szexi, gátlástalan és a legőrültebb partikat is bevállaló fiatalra van szükség hozzá, akiknek egy sztriptizelős este vagy egy kis köztéri meztelenkedés teljesen hétköznapinak tűnik. Akik bevállalósnak tartották a lengyel csajokat és pasikat, azok most ékes bizonyítékot kaphatnak rá, a kételkedőknek pedig a műsort látva tutira tátva marad a szájuk.

A valóságshow igazi európai cicababákat sorakoztat fel, ott lesz többek között a magát szőke virgoncnak tartó Eliza, aki ha bulit lát, azonnal ledobja magáról a szemtelenül rövid koktélruhát – és szinte mindent, ami ezen kívül tökéletes testét takarja. Ewelina az a típus, akivel az ember nem szeretne részegen találkozni, mert a lány hatalmas lelkizéseket rendez, a szája pedig be sem áll, míg össze nem esik. Ania a Varsó Shore femma fatale-jaként próbálja meg magába bolondítani a srácokat, azonban ha valaki közelebbről szemügyre akarja venni, annak alaposan meg kell érte küzdeni! Végül, de nem utolsó sorban: a műsorban minden este ott lesz Mala is, aki saját bevallása szerint csak köztereken szeret férfiakkal összegabalyodni, ott azonban jó alaposan, és azt sem bánja, ha ez mindenki szeme láttára történik.

Persze a lengyel srácoknak sem kell egy kis durvulásért a szomszédba menniük. Mariusz – akit anyja májkrémes kenyérérrel enged el reggel – minden idejét a gyúrásnak szenteli, bevállalta, hogy a Varsó Shore Brad Pittje lesz, Pawel tetoválásainak villogtatásával hozza majd lázba a csajokat, Wojtek pedig felsőtestének mutogatásával vonzza majd magára több tízezer nő rajongó tekintetét. Trybson pedig igyekszik megmutatni, hogy bizony a kemény macsóknak is vannak érzéseik. Néhanapján.

A Varsó Shore Lengyelországban máris óriási népszerűségnek örvend: az első évadot több mint ötmillióan látták, és célközönség körében a legnézettebb televíziós műsor volt. A show-ért az leginkább a 25-34 év közötti fiatalok rajonganak, elsősorban a csajokat szögezi minden éjszaka a televízió elé, de szép számban akadnak pasi követői is.

Varsó Shore – szeptember 15-től, minden hétköznap 22:00-kor – a VIVA TV műsorán.