Ezzel édesítik meg A Dal 2016 középdöntősei a szerelem ünnepét

Valentin-nap, a szeretet és a szerelem, valamint a Házasság hetének ünnepe idén, egy napon, február 14-én összeolvad. A jeles nap alkalmából a Dal bloggere, Fruzsi felkérte A Dal 2016 középdöntőseit, hogy virtuálisan álljanak össze egy közös dalra, akik a Maroon 5 Sugar című számával kívánnak boldog Valentin-napot és Házasság hetét!

 

A Dal 2016 továbbjutói a középdöntőkre való felkészülés közben ezzel a meglepetéssel készültek a rajongóknak a Valentin-nap és a Házasság hete alkalmából. A Maroon 5 Sugar című dalát mindenki a saját stílusában dolgozta fel, és ebből született meg a közös produkció.

Nézd meg a közös dalt és küldd tovább annak, akit szeretnél meglepni ezen a csodás napon:

http://www.mediaklikk.hu/video/boldog-valentin-napot-kivannak-a-dal-versenyzoi/

Fogadjátok sok-sok szeretettel a Maroon 5 Sugar című dalát Agárdi Szilvitől, a B the First-től, Benjitől, a Karmapolis & Szécsi Böbétől, a Kállay Saunders Band-től, a Mushu-tól, Oláh Gergőtől, Petruskától, Tolvai Renitől, Berkes Olivér & Tóth Anditól, a ByTheWay-től, az Egy Másik Zenekartól, Freddie-től, Gáspár Lacitól, Nikától, a Parno Grasztól, valamint a Passed-től! Vásáry Andrénak pedig jobbulást, aki szintén boldog Valentin-napot kíván mindenkinek!

 

Kíváncsi vagy, hogy a Dalosoknak hogyan nézne ki egy tökéletes randi, vagy milyen volt a legkínosabb randevújuk? Nézd meg A Dal 2016 hivatalos honlapján az extra videók alatt.

 

Boldog Valentin-napot, valamint Házasság hetét, és nem elfelejteni #szeretetvanADalban!