Ez most a gyász ideje- Létay Dóra közösségi oldalán kéri a sajtót, hagyják gyászolni!

Józsa Imre színész volt, nem celeb. Életében féltve őrizte magánéletét, soha nem nyilatkozott róla. Ezt tiszteletben tartva, én sem teszem. És arra kérek minden sajtó-munkatársat; tartsák tiszteletben ők is. Akárcsak azt, hogy ez a gyász időszaka. Nem a nyilatkozásé. Köszönöm!

Ez lenne a PC poszt, ha lenne értelme. De nincs. Mert a sajtó – enyhén szólva – nem PC.

PC – Politikailag korrekt. A gyengébbek kedvéért. Értsd: azok a sajtóorgánumok, újságírók, akik a tudtom és beleegyezésem nélkül, vagy a kifejezett kérésem és nemleges válaszom ellenére irkálnak össze-vissza, Imre halála után néhány nappal.

Akik a magánéletével hozakodnak elő, holott ő maga ezt soha nem tette. Akik a tudtom és beleegyezésem nélkül fotókat tulajdonítanak el a privát facebook-oldalamról, akik kiskorú gyermekünket beemelik egy ilyen színvonaltalan és jogtalanul megjelenített cikkbe, úgy, hogy még a nevét sem tudják.

Józsa Imrét pedig életükben nem látták színpadon. Ha egyáltalán tudják, mi az a színház. Eszik-e vagy isszák. Vagy csak felhasználják az ócska média-felületeiken, illetéktelenül csámcsogva egy olyan művész életén, akit még el sem temettek.

Kíváncsiak vagytok, “milyen ember” volt?! Mert ezzel az álságos dumával próbáltatok engem is nyilatkozatra bírni. Ne akarjátok most látni az arcát. És a kézmozdulatát sem. Csak most, csak itt, csak nektek!

Akik felhívtak vagy írásban megkerestek; nemet mondtam, és ennek ellenére rittyentettek egy cikket:

Bors Magazin
Ripost
Lokál

Akik fel sem hívtak, úgy irkáltak:

Femina pont hu
Life pont hu
Blikk Rúzs

Akik megkerestek, nemet mondtam, és eddig úgy tűnik, tiszteletben tartják:

Best Magazin

Itt az ideje egy új sajtótörvénynek! Addig is marad a jogi út – amíg van.

Szebb napot mindenkinek!- írta Facebook oldalán Létay Dóra. Tarsuk tiszteletben egymás érzéseit!