Extrém módon kapcsolódik ki a Class FM műsorvezetője

Rendszeresen feszül kötélnek, szívesen húz futócipőt, és a kettlebell is hatalmába kerítette Vadon Janit. A Morning Show népszerű műsorvezetője ezúttal a SportKlub stábjával eredt falnak. Jani hat éve ismerkedett meg a sportággal, és azóta heti rendszerességgel indul neki a terepnek.

Vadon Jani a Morning Show népszerű műsorvezetője (Class FM)

Vadon Jani a Morning Show népszerű műsorvezetője (Class FM)

 Extrém kedvteléssel kapcsolódik ki Vadon Jani. Az ország kedvenc reggeli rádióműsorának egyik házigazdája ezúttal a rádiózás mellett egy másik szerelmének, a sportnak hódolt. Hetente vág neki az újabb magaslatoknak, amely nem csupán fizikailag edzi, de szellemileg is tökéletes kikapcsolódást nyújt számára. Imádja a természetet, így ha teheti, a sziklákon keresi az újabb kihívásokat. Janit most a SportKlub csinos műsorvezetője, Marenec Fruzsi és a MezTelenül stábja is elkísérte, hogy közelebbről ismerkedjen a kihívást jelentő sporttal.

 „Számomra a falmászás egy hobbysport, már hat éve járok ki rendszeresen egy társammal külső és belső terepre egyaránt. A szikla dobogtatja meg igazán a szívem, hiszen a természet közeli sportok számomra a legkedveltebbek. Nem csupán fizikai erőfeszítést jelent, de pszichésen is teljesen kikapcsol, mivel teljes koncentrációt igényel. – mesélt szenvedélyéről Vadon Jani.

 Nem csupán falmászással tartja azonban karban magát hazánk leghallgatottabb reggeli műsorának rádiósa.

 „A falmászás mellett még két sportág van, ami meghatározza a mindennapjaimat, a futás, és a kettlebell, ami olyan izmok létezésére is rádöbbentett, amelyekről nem is tudtam. Ezekben a mozgásformákban teljesen magamra találtam, és nem is tervezem, hogy áttérjek más sportolási lehetőségekre.” – tette hozzá a műsorvezető.

 MezTelenül Vadon Janival május 9-én, csütörtökön 16.00-kor a SportKlub műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*