Exkluzív tudósítás Cannes-ból a TV2-n

A TV2 egyedülálló módon folyamatos tudósítást ad a 68. Cannes-i Filmfesztivál eseményeiről. Exkluzív interjúk, hírek és beszámolók várják a nézőket a csatorna aktuális műsoraiban.

A TV2 nemcsak az ’A’ kategóriás filmeket hozza el nézőinek, de folyamatosan tudósít, exkluzív hírekkel jelentkezik Cannes-ból, a világ legrangosabb filmfesztiváljáról is. Az aktuális műsorok, mint a Tények, Aktív és Mokka anyagainak köszönhetően a nézők nyomon követhetik a díjesélyes hazai filmek sikereit, első kézből értesülhetnek a nemzetközi porondon elért magyar eredményekről és folyamatos beszámolót kapnak a filmkészítés nagyjairól.

A TV2 Cannes-ban tartózkodó helyi tudósítója számos magyar eredményről számolt be az idei fesztiválon, mely több szempontból is különleges. Közel 50 év után először, elsőfilmes rendezőnk, Nemes Jeles László komoly eséllyel indul a Saul fia című filmjével a fesztivál fődíjáért, az Arany Pálmáért. A nemzetközi filmfesztiválon a tavaly elhunyt Jancsó Miklósról is megemlékeztek, amikor 50 évvel a cannes-i premier után újra bemutatták a rendező Szegénylegények című alkotását. Természetesen a május 24-i záróünnepségről is exkluzív tudósítással jelentkezik a TV2.

Az adásba kerülést követően az összes beszámoló elérhető online, a TV2.hu oldalon.