Exkluzív partin mutatkozott be az HBO sorozatának új évada

Vörös szőnyeg, kattogó vakuk, elegáns sztárok – exkluzív partin mutatták be a Terápia második évadát. A nagyszabású eseményen a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin vagy Kepes András.

Október 27-én végre láthatja a közönség az HBO saját gyártású sorozatának második évadát. A folytatás szintén az izraeli Be Tipul (In treatment) hazai adaptációja, amelyet a magyar viszonyokat figyelembe véve módosítottak az alkotók.

A sorozat premier előtti vetítésén végigvonultak a vörös szőnyegen a főszereplők: Péterfy Bori, Csákányi Eszter, Nagy Zsolt, Für Anikó, Kováts Adél, Szamosi Zsófia és Surányi Áron, valamint Máté Gábor is. A sorozat egyik új karaktere, Péterfy Bori izgatottan várja, hogy a közönség miként fogadja a Terápia második évadát.

„Furcsa érzés és nagyon nehéz az embernek saját magát nézni a vásznon, azonban úgy gondolom, valami igazán jót alkottunk. Már most lehet érezni, hogy milyen jól összecsengenek az epizódok, összeérnek a szálak. Minden karakter közel áll a szívemhez, már az első évadban is nagyon szerettem Nagy Zsolték történetét, különösen izgalmas, hogy miként folytatódik – magyarázta Péterfy Bori, aki azt is hozzátette, az este során jóleső érzéssel gondolt vissza a forgatás minden percére – Visszajöttek az élmények az emlékek: egy kicsit fáj a szívem, és néha azt kívánom, hogy bárcsak még tovább tartana ez az időszak. Óriási élmény, hogy a részese lehettem az egésznek” – tette hozzá a színésznő.

A Terápia második évadának első epizódjaira hazánk egyik legismertebb színésznője, Osvárt Andrea is kíváncsi volt.

„Igazi filmes csemegét láthattunk, amely Európa bármely országában megállná a helyét. Imádtam a jeleneteket, mert tele voltak fordulatokkal és meglepetésekkel. Úgy érzem, hogy a rendezőknek és a színészeknek talán még az első évadot is sikerült felülmúlniuk. Péterfy Bori karaktere áll hozzám a legközelebb, de Csákányi Eszter szála is nagyon tetszett. Én is szívesen játszanék hasonló sorozatban, nagy kihívás lenne” – árulta el a gyönyörű színésznő, aki az öccsével érkezett az eseményre.

A bemutatón az alkotókkal és a színészekkel a vetítést követő bulin hajnalig mulatott Oroszlán Szonja, D. Tóth Kriszta, Nagy Ervin, Thuróczy Szabolcs, Gazsó György, Sztarenki Dóra, Kepes András, Herczeg Zoltán, Mautner Zsófi, Fluor Tomi és Gáll Franciska modell is.

A Terápia című saját gyártású HBO-sorozat második évada október 27-től látható az HBO-n és HBO GO-n.