Exkluzív partin mutatkozott be a Macskafogó ruhakollekció

Nagysikerű partin mutatták be hazánk egyik legnépszerűbb streetwear márkájának legújabb kollekcióját. A Macskafogó Editiont a nemzetközi hírnévnek örvendő kultuszfilm karakterei ihlették, akik ezúttal vagány ruhadarabokról köszönnek vissza. Az exkluzív bemutatón Ternovszky Béla, az eredeti animációs film rendezője is részt vett, a hajnalig tartó bulin pedig olyan sztárok szórakoztak együtt, mint Fluor Tomi, Iszak Eszti, Ada és a Compact Disco tagjai. 

A BDPST márka tervezői pályafutások egyik legnagyobb dobásával rukkoltak elő. Legújabb kollekciójukat a Macskafogó című hazai kultuszfilm inspirálta, a különleges ruhadarabokon a titkosügynök Grabovszky, a legendásan trombitáló Lusta Dick, a vöröshajú patkánylány Cookie, valamint a gengszterpatkányok Billy és Buddie is szerepelnek popkulturális keretbe helyezve.

Ternovszky Béla az exkluzív kollekció bemutatóján személyesen mesélt a kultuszfilm születéséről és sikeréről. „A Macskafogó elkészítése több mint két évig tartott, és csak rajzolóként több mint 60 ember vett részt benne. Egy nagyon jó hangulatú társaság dolgozott együtt, a forgatással töltött idő minden egyes pillanatát élveztük, az egészre úgy emlékszem, mint egy két évig tartó örömünnepre. Tudtuk, hogy valami remek dolog készül, a bemutatón mégis döbbenetes volt látni a teli mozitermet. Nagyon jó érzés, hogy az általunk alkotott animációs film még mindig hat és ilyen töretlen népszerűségnek örvend.” – árulta el Ternovszky Béla.

A rendezvényen hazánk Macskafogó rajongó sztárjai is tiszteletüket tették, Iszak Eszti gyermekkora óta imádja a kultikus rajzfilmet. „Kisgyerekkorom óta rajongok a Macskafogóért, az egyik kedvenc mesém. Azt a részt, ahol Lusta Dick trombitál, akárhányszor képes vagyok meghallgatni – a rekordom egy nap alatt 17.” – árulta el nevetve Eszti. „Divatőrült vagyok, ezért külön öröm számomra, hogy már viselhetem is a rajzfilm karaktereit, menő pólókon vagy baseballsapkákon.” – tette hozzá a VIVA műsorvezetője.

A vadonatúj kollekció limitált széria, a Grabovszkyt, Lusta Dicket, Cookiet, Billyt és Buddiet ábrázoló ruhadarabokból mindössze 100-100 darab született, sikerüket pedig jól mutatja, hogy már a bemutató napján több mint a felét elkapkodtak a menő streetwear termékeknek. Aki szeretné az egyedi ruhadarabokat a karácsonyfa alá tenni, a BP Shopokban december 19-től vásárolhatja meg őket.

A hajnalig tartó bemutató partin a Macskafogó című animációs film dalai is felcsendültek, 20.00 órától a Macskafogó karaktereinek beöltözött DJ Nara & DJ Frequent pörgette a lemezeket, ezután pedig SHAKE WON TOO (Benski, Marwell és Funkheim) speciális Macskafogó crime funk szelekciója szólalt meg.