Exkluzív lemezpremier a Class FM weboldalán!

Ismét világraszóló premierre készül a Class FM! A négytagú brit formáció, a Clean Bandit house slágereket játszikvonós hangszerek kíséretében, egyedülálló, eddig soha nem hallott stílusban. A zenekar vadonatúj albuma, a New Eyes június 2-án debütál világszerte, a Class FM weboldalán azonban már május 27-étől teljes egészében elérhető lesz a hanganyag. Négy napon keresztül a leghallgatottabb rádió rajongói fülelhetnek bele elsőként az újdonságba attól a zenekartól, amely még Pharrell Williamst és a Happyt is letaszította a slágerlista éléről Nagy-Britanniában.

A Clean Bandit igazi kuriózum a modern zenei világban.A Rather Be című dal a 2009-ben alakult együttes első igazán nagy áttörése, a sláger nem csak a tengerentúlon aratott hatalmas sikereket, de a Class40-en is egyre népszerűbb, videoklipje pedig már túllépte az 55 milliós nézettséget. A Clean Bandit nem csak Beethoventől, Mozarttól és Dvoraktól merít ötletet, de a fiatal formáció a modern stílusokat is belekeveri a zenéjébe – voltaképpen a  klasszikus zenét „house-osítják”. A csapat elképesztő sikerét mutatja, hogy Nagy-Britanniában a Clean Bandit volt az első olyan zenekar, amely dalával Pharrell Williams megaslágerét, a Happy-t is túlszárnyalta.

Most a ClassFM.hu-n május 27-től, négy napon keresztül csak a magyar zenerajongók hallhatják az együttes új albumát a június 2-i világpremier előtt. A leghallgatottabb rádió ezzel elsőként teszi elérhetővé a zenekar New Eyes című nagylemezét, így komoly nemzetközi érdeklődés középpontjába kerül majd a Class FM weboldala – a  Clean Bandit ugyanis saját Facebook oldalán osztja meg közönségével az exkluzív lehetőséget.

„Azonnal felfigyeltem a Rather Be című dalra, rögtön megfogott az egyedi hangzásvilág. Ötletes, ahogy keverik az elektronikus és a komolyzenét, a stílust a brit szakma barokk house-nak nevezte el. Nagyon kíváncsi vagyok az egész albumra, ami biztosan további slágereket rejt. A Clean Bandit napjaink egyik legérdekesebb, legszínesebb, legegyénibb csapata, akiket nem csak a közönség, de a szakma is nagyra értékel.”- magyarázta a Class Kívánságműsor házigazdája, Abaházi Csaba.

A Class FM közönsége már megszokhatta, hogy mindig nálunk kerülnek bemutatásra elsőként a legnépszerűbb élőadók dalai és albumai. Most ismét egy óriási dolognak lehetnek fültanúi a hallgatók, siessenek, hogy részesei legyenek ennek a különleges világpremiernek!”- mondta Vágó Piros, a Class Délután népszerű műsorvezetője, aki maga is nagy rajongója az együttesnek.

A közelmúltban a Class FM olyan világszerte népszerű előadók új albumait mutatta be elsőként, mint Pharrell Williams és az extravagáns Lady Gaga. Most napjaink egyik leginnovatívabb új hangjának, a Clean Banditnek ad bemutatkozási lehetőséget a piacvezető rádió. Visszaszámlálás indul, érkezik a Clean Bandit vadonatúj lemeze – a világon elsőként a Class FM.hu-ra!