Évzáró sajtótájékoztatót tartott a FIDESZ

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k), valamint Hoppál Péter (b) és Zsigó Róbert (j), a párt szóvivői évzáró sajtótájékoztatót tartanak a Képviselői Irodaházban 2013. december 30-án. Sikeres év volt az idei, a magyar emberek nem érezhetik feleslegesnek erőfeszítéseiket - összegezte évzáró sajtótájékoztatóján a kormányzat idei, illetve a 2010-es kormányváltás óta elért eredményeit a Fidesz kommunikációs igazgatója. MTI Fotó: Kovács Attila

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k), valamint Hoppál Péter (b) és Zsigó Róbert (j), a párt szóvivői évzáró sajtótájékoztatót tartanak a Képviselői Irodaházban 2013. december 30-án. Sikeres év volt az idei, a magyar emberek nem érezhetik feleslegesnek erőfeszítéseiket – összegezte évzáró sajtótájékoztatóján a kormányzat idei, illetve a 2010-es kormányváltás óta elért eredményeit a Fidesz kommunikációs igazgatója.
MTI Fotó: Kovács Attila

Sikeres év volt az idei, a magyar emberek nem érezhetik feleslegesnek erőfeszítéseiket – összegezte évzáró sajtótájékoztatóján a kormányzat idei, illetve a 2010-es kormányváltás óta elért eredményeit a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten.

    Kocsis Máté az eredmények közük kiemelte, hogy 9 év után, idén júliusban Magyarország kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, augusztusban sikerült visszafizetni az IMF-hitelt és az ország mára tartós növekedési pályára állt.     Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy 2013 a foglalkoztatás terültén is jelentős eredményeket hozott, így jelenleg 235 ezerrel több ember dolgozik Magyarországon, mint 2010 előtt.     Zsigó Róbert, a Fidesz másik szóvivője a rezsicsökkentés hatásairól szólva elmondta, hogy ez a családoknak idén összesen 250 milliárd forintos megtakarítást jelentett, jövőre pedig ennél is több marad az emberek zsebében.

Forrás:MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*