Étterem Hét EXTRA- Ráadás Étterem Hét a legjobb éttermekben

A 2017. márciusi Étterem Héten ismét kiemelkedően sok, mintegy 26. 000 vendég foglalt asztalt a 136 résztvevő étterem valamelyikébe, hogy megkóstolhassa a 3 fogásos, egyedi menüajánlatokat. A program végén a vendégek értékelték a kipróbált éttermeket, ennek alapján a szervezők 4 kategóriában kihirdették a közönségkedvenc éttermeket. Ezek közül a 15 legjobb budapesti/Pest megyei étteremben április 3-9. között megnyílik az Étterem Hét EXTRA, aminek keretében 1 hét erejéig ismét lehetőség nyílik arra, hogy a vendégek megkóstolják a győztes menüsorokat.

Az idei Étterem Héten asztalt foglalt vendégek közül 3.160-an küldték el véleményüket a március 13-23. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára. Az értékeléseknél csak azokat a véleményeket vették figyelembe a szervezők, amik mögött valós asztalfoglalások voltak.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a díjazott éttermek közül a 15 legjobb budapesti/Pest megyei étteremben április 3-9. között újra lehetőség nyílik a győztes menüsorok megkóstolására az Étterem Hét EXTRA keretében (10 étteremben 3.300 Ft-ért, 5 étteremben 4.900 Ft-ért).

Az asztalfoglalás március 29.-én reggel 6 órakor indult. Csak úgy, mint az Étterem Hét esetében a foglalás kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon lehetséges.

TOP 10 étterem a vendégek szavazatai alapján a 3.300 Ft-os menükategóriában:

 1. Eiffel Bistro & Bar
 2. Nika étterem
 3. Bagolyvár étterem
 4. Kaltenberg étterem és sörház
 5. Pesti Disznó Bisztró
 6. Dunacorso étterem
 7. Marangona Konyha
 8. Trattoria Mamma
 9. Macesz bisztró
 10. Jégkert Cafe

TOP 5 étterem a vendégek szavazatai alapján a 4.900 Ft-os Prémium menükategóriában:

 1. Manna lounge & étterem
 2. Mészár Steak Kitchen
 3. Gundel étterem
 4. Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
 5. Fire Churrascaria Steakhouse