Eredményes részvétel az ANTOR BeLux média workshopján Brüsszelben

clip_image006

(A képen Sandra Naelaerts a VRT Vlaanderen Vakantieland produkciós igazgatója és Urbányi Péter Benelux külképviselet-vezető látható)

–         a Vlaanderen Vakantieland népszerű flamand  TV műsor (1,3  M fős nézettség műsoronként) produkciós igazgatójával  2014. februári budapesti forgatásról, a Télétourisme francia nyelvű TV produkcióval pedig gasztronómiai témájú  forgatásról született megállapodás (utóbbi adást a francia TV5 is  átveszi).

–          A magyar egészségturizmusról készít  komolyabb cikket és beszámolót az Apparences életmód  magazin.

–         A közel 1 éve  üzemelő Eindhoven-Debrecen közvetlen légijárat kapcsán Debrecenről és az  Alföldről készülnek majd cikkek és riportok a Grande (75.000 pld), a Krant van West Vlaanderen (450.000  olvasó) és a Télépro (175.000 pld.)  együttműködésével.

–         Belgium  piacvezető műsormagazinja, a másfél milliós olvasottságú Ciné Télé Revue, valamint a népszerű  luxus újság, a 600.000 olvasóval rendelkező Step de Luxe Magazine Budapestre látogat  2014 tavaszán.

–         A Belga Autóklub  szabadidős magazinja, s egyben Belgium legnagyobb példányszámú lapja, a VAB Magazine (341.000 pld.) desztinációt  bemutató riportot (Destination report) szervez a képviselet közreműködésével a  Balatonra fókuszálva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*