Epres Panni visszatért Milánóba

foto_resizeÉvekig Milánó volt a munkabázis Epres Panni életében, most azonban kikapcsolódni tért vissza családjával. A csinos modell máig nem szakadt el a kifutók világától, bár munkái idővel átalakultak. Panni a divat fővárosában tett látogatása során a Miss Balaton 2014 szépségverseny tanácsadói feladataira is felkészült.

Epres Panni karrierje 20 éve töretlen. A gyönyörű modell még szinte kislány volt, amikor először állt a kifutón, hazai és külföldi munkái során azonban rengeteg tapasztalatot szerzett. Életének egyik meghatározó időszakát töltötte Milánóban, amely egyfajta bázist jelentett.

„Miután elvégeztem az egyetemet, egy rövid ideig tévés műsorvezetőként dolgoztam, de hamar jött egy lehetőség és kiköltöztem Olaszországba. Milánó volt a központ. Minden munkára onnan indultunk, így rengeteg emlék fűz a városhoz. Persze most egészen más volt ott időzni. A családdal töltött pár nap teljes mértékben a kikapcsolódásról szólt, de azért arra is szakítottam időt, hogy felkészüljek a tanácsadói feladatokra ” – mesélte a csinos anyuka.

Panni sohasem szakadt el teljesen a kifutók világától. Időnként még most is vállal bemutatókat, idén nyáron azonban egy egészen új, ám rendkívül testhezálló feladatban kell majd helytállnia, a háttérből segítve az új generáció tagjait.

„Nagyon örülök, hogy én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Miss Balaton jelentkezői belelássanak a szakmába. Amikor elkezdtem modellkedni ugyanannyi idős voltam, mint ők, így pontosan tudom, hogy milyen út áll előttük. Éppen ezért igyekszem majd minden tudásomat átadni és mindenben segíteni őket. A milánói pihenés abszolút feltöltött és előhozta a régi emlékeket, amelyekből inspirálódom majd akkor is, amikor tanácsokat adok a lányoknak. Persze a kikapcsolódás közben is szakítottam időt arra, hogy megnézzem mik a legújabb trendek, ezzel is felkészülve a feladatra. Bízom benne, hasznos lesz a tudásom a lányok számára, és abban is, hogy sokan kipróbálják magukat a versenyen, főleg azért, mert tudom, a legjobbak kezét a döntő után sem fogjuk elengedni”– mondta Panni.

A Miss Balaton 2014 szépségversenyre május 23-ig lehet jelentkezni a www.missbalaton.hu oldalon.