Endi és Pali bá a kockás terítők felett is átveszi az uralmat

Zamatos kalandokkal és új életbölcsességekkel térnek vissza a Comedy Central képernyőjére sokak kedvenc faramuci úszómesterei. A Mélyvíz minisorozat második évadában a strandolók rémálmaként bemutatkozó Endi és Pali bá ezúttal a vendéglátás rejtelmeibe ugrik fejest – a gyanútlan vendégek legnagyobb örömére. Az új harminc részes sorozat június 22-től látható a Comedy Central humorcsatornán!

 

Kovács András Péter és Janklovics Péter a humorcsatorna minisorozatának új részeiben kötényre cseréli a jól megszokott úszónadrágot. A medencék antihősei idén nyáron a magyar vendéglátás legmélyebb bugyraiba kalauzolják el a Comedy Central nézőit. A tőlük elvárható profizmussal és odaadással most egy kertvendéglő hírnevét igyekeznek a földbe döngölni.

Bár a pincérek élete sem habostorta, Endi és Pali bá az egyperces életképekben bebizonyítja, a múlt heti pörköltek és a finnyás vendégek kereszttüzében is megállja a helyét. Az áhított záróráig előttük álló szörnyű órákban nem csak kreatívan oldják meg a külön fizetést, vagy kellő ünnepéllyel bonyolítják le a halotti torokat és lagzikat, de a halászléhez is szigorúan frissen szerzik be a hozzávalókat.

Megtudhatjuk, hogy urizálás a csemege uborka és a fejes saláta közti különbséget firtatni, és megvan a véleményük a maradékot elcsomagoltató és az akciós ajánlatokat szó szerint értelmező vendégekről is. És hogy mit is jelent valójában a „nosztalgiavagdalt” vagy a „pincérnézés”?

 

Kiderül június 22-től a Comedy Centralon!