Én örülnék, ha esne!

A hétvégén ismét rali autóba ül Juhász Csabi, mégpedig testvérével, Zsoltival, és neki vág a 12 gyorsot magába foglaló 34. AMTK Velenje Ralinak.

 

Pénteken öt gyors és egy Superspecial vár rátok. Ahogy nézem, minden ugyanaz, mint amikor utoljára mentél itt, csak most egy Hyundai i20 R5 versenyautót fogsz terelgetni. Mi a tervetek az első napra Zsoltival?

– Még mindig magázódunk az autóval. Nem volt lehetőség tesztelni a verseny előtt, ezért majd óvatosan kezdünk, aztán fokozzuk a tempót. Megpróbáljuk kiismerni az autót.

 

Szombatra is hat gyorsot mérnek rátok a szervezők. Kettő gyorson mentek háromszor végig. Te régi Mitropás vagy, mekkora előny ez most a kategória társakkal szemben?

– Eddig az volt, mert minden évben korlátozva volt a pályabejárás, csak két alkalommal lehetett végig menni a szakaszokon, ezt ellenőrizték is. Most már nincs korlátozva, ezért nem is ellenőrizték, hogy ki, mikor ment ki a szakaszokra. Sokan már a hét elején itt voltak, hogy betanulják a pályákat, ezért már nem jelent olyan nagy előnyt, hogy évek óta Mitropázunk.

 

104 versenykilométer alatt eldől, hogy hol is fogtok végezni. Kicsi esőt is előjeleznek a versenyre. Te szeretsz esőben menni. Most, hogy még számotokra új autóval indultok, mi a célotok a 34. Velenje Ralin?

– Lavanttal Rallye-n mentünk esőben, szereztünk tapasztalatot. Én örülnék, ha esne. Szeretek esőben versenyezni, de ha szép időnk lesz az se baj.

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –